1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Dla mnie bazy w asteroidach są świetnie unikalne i super że są, megastatek widziałem na razie jeden i też super.
Fakt że wszystko zbudowane z podobnych elementów ale skoro mi nie przeszkadza, że statki mają z przodu dziób a z tyłu silnik, to tu też nie widzę problemu Smile

Instalacje na razie najsłabsze bo jeszcze nie czytałem, żeby w jakiejkowiek z nich można było cokolwiek robić poza lataniem dookoła, więc nie bardzo rozumiem po co, ale może coś wymyślą, w końcu to Beta1

Troszkę dodali do eksploracji, większa kasa, schematy do skanerów, jakieś nowe rzeczy do znalezienia, niewiele ale zawsze coś.

Wysypali się z historią w Maia, nie będę spoilerował, ale ja stawiam że Palin wyprodukował broń i poszedł na całość Smile
Odpowiedz
Mi też się podobają, wizualnie bomba, ale liczyłem na jakiś powiew świeżości, szególnie własnie w ksztłacie wnętrza czy sposobie wlotu Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(01.03.2017, 14:47 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Mi też się podobają, wizualnie bomba, ale liczyłem na jakiś powiew świeżości, szególnie własnie w ksztłacie wnętrza czy sposobie wlotu Smile

Mogliby dodać jakieś tunele, zakręty itp które trzeba pokonać żeby dostać się do sekretnej bazy piratów! Wink
Odpowiedz
(01.03.2017, 14:13 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): No gdzie unikalne? Wszędzie walec, elementy z stacji industrialnych i kilka rusztowańSmile coriolis obudowany skałą.

(01.03.2017, 14:47 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Mi też się podobają, wizualnie bomba, ale liczyłem na jakiś powiew świeżości, szególnie własnie w ksztłacie wnętrza czy sposobie wlotu Smile

Fenyl w zasadzie napisał  to ja co myślę o stacjach.
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
Inny kształt wlotu do stacji dostarczył by nam wizualnych wrażeń przez pierwsze dwa razy a potem by były dwa miesiące walki z bugami bo by się statki zaczepiały w dziwne sposoby - ja jestem realistą i wyczuwam nutki innych potencjalnie nieświeżych zapachów w powiewach świeżości Smile

Jakby ktoś gdzieś się natknął na lokacje innych megastatków niż ten w Aldebaranie to dajcie znać, chciałbym coś pofocić ale tam ciemno jak cholera, a Quarion sie domaga kolorów Smile
Odpowiedz
Co by nie mówić Fajne Smile
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
co mi się nie podoba to lista kolegów z twarzyczkami, ładująca się wyraźnie długo, ja tam nie miałem obiekcji do starej, choć przydatne jest, że jest pokazana odległość. Ciekawi mnie czy ten lag jest spowodowany ładowaniem twarzyczek czy sprawdzaniem odległości, czy kombinacją obojga. Do niczego mi tam nie są potrzebne wygenerowane komputerowo twarze Smile
Odpowiedz
(01.03.2017, 13:26 UTC)Calvarian napisał(a):
(28.02.2017, 23:01 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Po kilku godzianch betowania:
- Holo-me rewelacja, jeden z bardziej rozbudowanych edytorów postaci jakie widziałem,
- Nowa kamera bardzo ciekawa i tylko czekać na epickie filmy,
- Mega Statki to nic innego niż trochę inny rodzaj stacji, ciekawostka, ale bez rewelacji. Co to za statki, które nie latają?
- Bazy w asteroidach? Czyli jak pójść po najmniejsze lini oporu... Kolejna stacja, tylko zamiast metalu otoczona kamieniem. Mogli się chociaż trochę wyślić z nowymi kształtami wnętrza.
- Nazywanie statków działa, za darmoszkę, 22 znaki i można robić [TWH]. Mozna też nadać numer seryjny statku.
- Delfin z upgradem lvl 4 - 41ly, pali tyle co nic, ale grzeje się jak nienormalny. Przyjemny stateczek, ale napęd brzmi jak rozpadający się dysk twardy.

Teraz czekam na MC i będę szukał nowych instalacji - szczególnie interesuje mnie Space Bar Biggrin

Co do baz w asteroidach - bazy u Anta (https://www.youtube.com/watch?v=XYfN9egIbTw) mają unikalne wnętrza...

bazy u Anta zawsze wyjdą oryginalnie bo facet ma przegięty na max FOV Smile

przy okazji tez macie problem z połączeniem sie teraz z serwerami bety ?

Edit: leci jakis upgrade do bety
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Panowie pytanie, w changelogu stoi że poprawili kokpity cobry i Aspa, sprawdzał ktoś czy faktycznie są widoczne zmiany?
Odpowiedz
a co było z nim nie tak? Czasami są problemy z jakimiś szczegółami, których ja w ogóle nie zauważam.
Odpowiedz