Sprzęt komputerowy - promocje!
Headset:
http://www.ibood.com/pl/pl/product-specs...freqm.html

ja dziś łyknąłem. Wychodzi z wysyłką 200zł. Cena na stronie wściekłego kota to 200 eur - ok 900zł, w PL widziałem natjniej za ok 650. promocja do końca dnia.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Przecena na Tobii EyeX jak by ktoś był zainteresowany z kodem "ObsidianAnt" więcej szczegółów
https://www.youtube.com/watch?v=ojGBo9sLqYk
Odpowiedz
Wybaczcie że zamieszczam tu ten post ale nie będę tworzył nowego tematu. Tak w ramach przestrogi dla osób wysokich a tym samy najczęściej z duża głową słuchawki Matz Catz są bardzo słabe jeżeli chodzi o ergonomie. Wykonanie też nie zachwyca, tani plastik. Ale to Matz Catz więc czego się spodziewałem. Czeka mnie więc wycieczka na pocztę żeby pozbyć się tego tałatajstwa.

Zdjęcia
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
Nie wiecie może czy gdzieś są przeceny na Thrustmasterowego Hotasa?
Odpowiedz
Ten joy jest taki tani, że nie potrzebuje przecen Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Z mojej perspektywy nawet taki potrzebuje przeceny. Nie kupię joysticka do jedynej gry w której go wykorzystam w cenie wyższej niż myszka.
Odpowiedz
wykorzystaj go do wiecej niz jednej gry, w takim razie Smile

FSX albo Prepar3D, jak lubisz symulacje, War Thunder tez na ten przyklad Smile
Odpowiedz
@Pueblo, nie gram w Elite dla symulacji. Lubię natomiast podejmować racjonalne decyzje, gdzie zakup hotasa za 200/600 zł nim nie jest. W tej chwili korzystam z flight stick Xa toteż nie płaczę za joystickiem.
Odpowiedz
Tez mam flight stick x + klawiatura i nie narzekam. Spokojnie daje rade. Tym bardziej, ze przepustnica w statku kosmicznym tez ma malo z symulacja wspolnego. Juz dwa joy'e predzej Wink
Odpowiedz
Ja chcę HOTASa bo tak, dlatego nie chcę dać za niego większych pieniędzy.
Odpowiedz