1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
[Obrazek: multicrew-original.jpg]

No to mamy betę! Biggrin

Najpóźniej 26 lutego. Jako, że release są przeważnie we wtorki, spekuluję 21.02 Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Obstawiam, że nazwa dla wersji 1.8 to bedzie coś związanego z bazami w asteroidach Smile Myślę, że w końcu je dostaniemy!

Odpowiedz
Wiadomo co ma być w 2.3 ??
Odpowiedz
Ja sobie wymodeluję commandera z dużymi piersiami. Będe się miał czym bawić podczas eksploracji  Biggrin

(27.01.2017, 17:00 UTC)koroner82 napisał(a): Wiadomo co ma być w 2.3 ??

Elite Dangerous: The Commanders (2.3) will come with features such as Multicrew and Commander Creator, as well as a number of other improvements and changes. Bring your friends or invite new crew mates to pack that extra punch you might need in key situations, and add more personality to your Commander with an all-new visual upgrade

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
@up
to wiem ale to takie mało konkretne
Odpowiedz
Ogólnie w 2.2, Ship Launched Fighter były jednym z wielu sporych dodatków, mam nadzieję że w tym będzie tak samo. Hype. hype hype ;D
Odpowiedz
W 2.3 prawdopodobnie znajdą się też rzeczy, które były umieszczone na trailerze wersji na ps4, która ma wyjść po premierze 2.3 a przed 2.4. A więca bardzo możliwe, że dostaniemy stacje w asteroidach i pojawią się kolejne podobne do capital shipów okręty (jeden był na trailerze)

Odpowiedz
@koroner82 - będziesz mógł stworzyć swoją postać, ale to pikuś! Będziesz mógł wsiąść do statku kumpla i latać z nim w jednym statku, przy okazji pomagając w pilotażu na fotelu co-pilota.

Dzięki za pretekst, bo mogłoby mi się oberwać, jak zostawiłbym tylko właściwą treść: Biggrin

Odpowiedz
Może w dzisiejszym newletter coś więcej będzieSmile
Odpowiedz
Niestety nie ma nic ciekawego Tongue

Odpowiedz