A właśnie zastanawiałem się po co jest to ostatnie narzędzie (to to do drewna)... teraz już wiem
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
...nigdy nie umarł.
|
Rust
|
|
A właśnie zastanawiałem się po co jest to ostatnie narzędzie (to to do drewna)... teraz już wiem
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
19.01.2017, 13:58 UTC
Z tymże unikał bym custom kilofa i siekiery, ostatniej, bo są to wolne narzędzia a przy okazji szybko degradują. Tradycyjny kilof i siekierka, przedostatnie, są imho optymalne do noszenia na co dzień chyba że idziemy na typowy surowcowy grind i mamy w zapasie surowce żeby zrobić nowe customy. Poza tym tradycyjną siekierką bardzo dobrze ćwiartuje się zwłoki
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
Dla początkujących - warto obejrzeć kilka filmików na youtube w celu zapoznania się z mechanikom gry, na początek proponuje (mimo trochę starszej wersji ogólne zasady zachowane - w szczególności polecam wątek zarządzania ekwipunkiem i polowania na zwierzęta oraz zbieractwo):
19.01.2017, 16:47 UTC
Nie wiem kim jest Dako, ale jak się obudzi to będzie go odbyt bolał
![]() Wykreowało mi murzyna z huge railgunem
NOWOŚCI: Wystartowała dla serwera również oficjalna strona www... dostępna jest pod adresem http://www.6876.hapgs.net/ - znajdziecie tam dział aktualności, a przede wszystkim informacje kto z nas jest online i gra na serwerze.
NOWOŚĆI - CZĘŚĆ 2: Wystartował też sklep, gdzie możecie zamówić 'Rurę Batona', dla pierwszych 10 Husarzy mamy Vouchery do rozdania:
Zapraszam do korzystania - jeden na jednego gracza. ![]()
19.01.2017, 20:51 UTC
Zakupiłem w weekend będę ogarniał
20.01.2017, 12:50 UTC
INFORMACYJNIE: 20 stycznia - aktualizacja serwera do najnowszej wersji z dnia 2017-01-20 01:34:17
20.01.2017, 12:52 UTC
Dziękuję Kriztozzowi za zakrycie mojej nagości i Szarikowi za zrobienie zdjęcia już po tym fakcie
![]() A takie pytanko - jaka jest fabuła tej gry? Skąd wzięliśmy się na tej wyspie i po co?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
RUST - nowy serwer, nowe wyzwania - Husarskie zmagania | szarik | 0 | 1,868 |
04.09.2020, 14:33 UTC Ostatni post: szarik |
| RUST poszukiwani gracze | szarik | 10 | 12,080 |
28.11.2018, 11:00 UTC Ostatni post: szarik |
|