Rust
A właśnie zastanawiałem się po co jest to ostatnie narzędzie (to to do drewna)... teraz już wiem Biggrin
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
Z tymże unikał bym custom kilofa i siekiery, ostatniej, bo są to wolne narzędzia a przy okazji szybko degradują. Tradycyjny kilof i siekierka, przedostatnie, są imho optymalne do noszenia na co dzień chyba że idziemy na typowy surowcowy grind i mamy w zapasie surowce żeby zrobić nowe customy. Poza tym tradycyjną siekierką bardzo dobrze ćwiartuje się zwłoki Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Dla początkujących - warto obejrzeć kilka filmików na youtube w celu zapoznania się z mechanikom gry, na początek proponuje (mimo trochę starszej wersji ogólne zasady zachowane - w szczególności polecam wątek zarządzania ekwipunkiem i polowania na zwierzęta oraz zbieractwo):

[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Nie wiem kim jest Dako, ale jak się obudzi to będzie go odbyt bolał Tongue
Wykreowało mi murzyna z huge railgunem Biggrin
Odpowiedz
Rainbow 
NOWOŚCI:  Wystartowała dla serwera również oficjalna strona www... dostępna jest pod adresem http://www.6876.hapgs.net/ -  znajdziecie tam dział aktualności, a przede wszystkim informacje kto z nas jest online i gra na serwerze.  

NOWOŚĆI - CZĘŚĆ 2:  Wystartował też sklep, gdzie możecie zamówić 'Rurę Batona', dla pierwszych 10 Husarzy mamy Vouchery do rozdania:
  • 2412-COVKS
  • 2415-PXXCU
  • 2418-TP9Z3
  • 2421-QFC5E
  • 2424-BGDNZ
  • 2427-AHUIQ
  • 2430-CABNH
  • 2433-KKVOO
  • 2436-HLPWJ
  • 2439-NVPBY

Zapraszam do korzystania - jeden na jednego gracza. 

Cool

[Obrazek: Px728PI.png]

Cool
Odpowiedz
Zakupiłem w weekend będę ogarniał Smile
Odpowiedz
(19.01.2017, 20:51 UTC)Berecik napisał(a): Zakupiłem w weekend będę ogarniał Smile

Gratuluje odważnej decyzji pilocie Biggrin... proponuje przed niedzielą jeszcze poćwiczyć w grze zanim zresetujemy serwer do podstawowych ustawień... potrzebne szczegóły w pierwszym poście tego wątku.

Galeria:

Odpowiedz
INFORMACYJNIE: 20 stycznia - aktualizacja serwera do najnowszej wersji z dnia 2017-01-20 01:34:17
Odpowiedz
Dziękuję Kriztozzowi za zakrycie mojej nagości i Szarikowi za zrobienie zdjęcia już po tym fakcie Biggrin

A takie pytanko - jaka jest fabuła tej gry? Skąd wzięliśmy się na tej wyspie i po co?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wydaje mi się, że nie ma z góry nakreślonej jakiejkolwiek fabuły.

Ktoś na reddicie napisał backstory, jak to mogłoby wyglądać.
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz