TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Oczywiście, że za darmo Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Tak.

Coś nam się drużyna rozjechała, może dlatego, że na początkowych poziomach trudno się zgrać z questami.
Albo zaproszony do współpracy już go wykonywał i nie widzi wskazówek i niektórych postaci, albo niepotrzebnie spojleruje mu się przyszła przygoda (to akurat nie problem w zalewie questów, ale zawsze).
Myślę, że po wbiciu któregośtam poziomu będzie prościej wspólnie walczyć, dungeony robić można, mapę PVP zdobywać...

Całe szczęście, samotne nabijanie poziomów początkowych działa idealnie, przypadkowo napotykani gracze pomagają, a questy bardzo mi się podobają.

Muszę przed housingiem nadgonić koniecznie a nie tylko latać i latać... Smile
Odpowiedz
No niestety tak jest, jak się gra różnymi rasami i klasami z graczami o różnych poziomach umiejętności Smile natomiast możemy się umówić kiedyś na raida w lochu, skalują się one do levelu założyciela party, więc nie powinno być problemu. No i zawsze jakiś mały gang w PvP można złożyć Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
No właśnie ja niedawno zainstalowałem, zrobiłem tutorial i jakoś ucichło na forum o TESO, za to teraz wszyscy młócą w GTA V. Jestem pewien, że jak tylko to zainstaluję, to wszyscy wrócą do The Crew Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Takie życie :/ czasami trzeba mieć tego wiele poinstalowanego aby można było dołączyć w dowolnym momencie do kogoś, Ja na pewno będę grał przez dłuższy czas w TESO ale nie wiem kiedy uda mi się doić jakiś większy poziom :/ za to jak coś mogę się do kogoś dołączyć na tych niższych i wspomóc, a może uda się razem jakieś misje wykonać Smile
Odpowiedz
(07.12.2016, 14:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): No właśnie ja niedawno zainstalowałem, zrobiłem tutorial i jakoś ucichło na forum o TESO, za to teraz wszyscy młócą w GTA V. Jestem pewien, że jak tylko to zainstaluję, to wszyscy wrócą do The Crew Tongue

Ja się skupiam teraz całkowicie na TWH i kolonizacji, do ESO wrócę w przerwie między świętami.
Odpowiedz
Ktoś coś TEso ?? Smile
Odpowiedz
Ja czasami pogrywam, ale na razie wbiłem 18lvl
jak ktoś chce to niech wyśle zaproszenie na @Nizmo0
Odpowiedz
Na ćwierć etatu. Ale dopiero od 6 stycznia. @Urgat jakby co
Odpowiedz
Ja mam zaparkowanego dragonknighta V12.
Odpowiedz