Battlefield 1 - opinie i oczekiwania
Jako że mnie do 2.2 nie ciągnie to pewnie od 18:00 będę latał z km lub patatajał na koniku Wink
Odpowiedz
(26.10.2016, 10:40 UTC)Robinus napisał(a): Osz jak mi się wczoraj spodobało. Biegałem, wrzeszczałem i wbijałem w co popadnie Smile
Bawilem sie tak w becie, ale jekos w pelnej wersji przestalem. Za to zabilem juz kilkunastu ludkow, co to biegli na mnie z bagnetem, nie trafiali i sila rozpedu bezbronni lecieli dalej niczym niedoswiadczony pilot mijajacy swoja docelowa stacje w supercruise. Biggrin
Odpowiedz
Natomiast moździerz rozpryskowy to najlepsza zabawa ever Biggrin a pancerne konie mnie też zaczęły wpieniać Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja właśnie włączam BF'aSmile Dołączajcie a jak trochę Nas się zbierze to postanowimy co dalejSmile
Odpowiedz
Jak pamiętam to widok z zewnątrz pojazdów był we wszystkich BFach ale tylko na tym "zwykłym" trybie.
Na HARDzie zawsze wyłączony.
Odpowiedz
aha, no to sobie czekam cierpliwie na tryb hard, kiedyś będzie Smile Wczoraj włączyłem na 20 minut tryb solo, dość śmiesznie jest, bo walczy się w tych samych miejscach gdzie multi tylko jest tak BARDZO BARDZO łatwo, zwłaszcza jak się już zna mapę Smile
Odpowiedz
To były właśnie plusy HC mode, brak widoku z trzeciej osoby, brak kill cam'a, brak spottingu (Q) i brak odnawialnego życia. Nic to, poczekamy chwile i będzie zabawa Smile
Odpowiedz
Ja to tylko tu zostawieSmile
http://9gag.com/gag/aZBW5e6?ref=android
Odpowiedz
Mnie się było głupio pytać, gdzie można modyfikować wyposażenie w głównym menu, po czym wczoraj przeczytałem, że się nie da i to dopiero zrobią - LOL. Ja chyba po prostu poczekam do wprowadzenia HC mode, dużo rzeczy powinno wtedy lepiej działać Smile
Odpowiedz
No nie da sie:p ale da sie przez mobilną aplikację, także nie mam słów.
Odpowiedz