Opakowanie zastępcze Shout Box
(13.09.2016, 15:32 UTC)Robinus napisał(a): Właśnie zbieram materiały, konkretnie poluję na misje, w których dają MODIFIED CONSUMER FIRMWARE.

Czy istnieje jakaś zależność, jakie frakcje, może jakie systemy, częściej oferują jakieś materiały?

Czy może np. industialne, czy w czasie boomu, a może częściej imperialne... Czy ktoś robił takie badania? Jest jakaś czarodziejska tabelka w excelu?

Ja robię łazikiem według tego [url= https://forums.frontier.co.uk/showthread...ware]wątku[/url]

Dla mnie działa, robię te exploration layout, prawie w każdej bazie dostaję, obrona łazików nie atakuje więc spokojniutko, polecam.
(13.09.2016, 16:02 UTC)Baton napisał(a):
(13.09.2016, 15:32 UTC)Robinus napisał(a): Właśnie zbieram materiały, konkretnie poluję na misje, w których dają MODIFIED CONSUMER FIRMWARE.

Czy istnieje jakaś zależność, jakie frakcje, może jakie systemy, częściej oferują jakieś materiały?

Czy może np. industialne, czy w czasie boomu, a może częściej imperialne... Czy ktoś robił takie badania? Jest jakaś czarodziejska tabelka w excelu?

Ja robię łazikiem według tego [url= https://forums.frontier.co.uk/showthread...ware]wątku[/url]

Dla mnie działa, robię te exploration layout, prawie w każdej bazie dostaję, obrona łazików nie atakuje więc spokojniutko, polecam.

O rany, jaki przewodnik!

Dzięki - na pewno się przyda, ale na przyszłość. Teraz szukam Modified CONSUMER Firmware - teoretycznie wygląda na coś łatwiejszego niż MEF, powinno w misjach wyskakiwać, a nie wyskakuje dziś jak na złość...
I tak się zacząłem zastanawiać, czy to kompletny random jest, czy jednak jakaś zależność ciekawa występuje, jakie frakcje oferują jako nagrody coś takiego...

Ale przewodnik niesamowity... łącznie z mapkami podjazdów... no szaleństwo...
(13.09.2016, 16:02 UTC)Baton napisał(a):

Nie znałem tego poradnika, a sam będę się przymierzał do nadrobienia zaległości u inżynierów. Dzięki Smile.

P.S. Cały czas tak jest, że można tylko raz zeskanować bazę? Czy się jakoś resetują?
@Robinus - odnośnie MCF taka podpowiedź - "Higher chance in Election and Civil war system states". Do tego oprócz baz możesz sprawdzać też USS'y.
(13.09.2016, 16:26 UTC)Goliat napisał(a): @Robinus - odnośnie MCF taka podpowiedź - "Higher chance in Election and Civil war system states". Do tego oprócz baz możesz sprawdzać też USS'y.

Ooooo a jednak! Dzięki!
(13.09.2016, 16:22 UTC)Haji-me napisał(a): P.S. Cały czas tak jest, że można tylko raz zeskanować bazę? Czy się jakoś resetują?

Z tego co wiem to tydzień trwa reset jednej bazy, ale jak zrobisz 5 baz to powinieneś co najmniej 9 MEF wyciągnąć (ja raz z jednej dostałem chyba 6), więc nie powinieneś mieć problemów.

(13.09.2016, 16:13 UTC)Robinus napisał(a): Teraz szukam Modified CONSUMER Firmware

A to sorki :/
A takie tam z Wykopu.

Wormy, podrzuć jeszcze raz ten system z anacondą i kuwetą Smile
(13.09.2016, 17:34 UTC)Calvarian napisał(a): Wormy, podrzuć jeszcze raz ten system z anacondą i kuwetą Smile

GLADUTJIN Wink

@Robinus

Ja jak skanowalem bazy za MEF'ami to mi MCF'y też wypadaly Wink
[Obrazek: 36931.png]

(13.09.2016, 18:08 UTC)Mr.Wormy napisał(a):
(13.09.2016, 17:34 UTC)Calvarian napisał(a): Wormy, podrzuć jeszcze raz ten system z anacondą i kuwetą Smile

GLADUTJIN Wink

@Robinus

Ja jak skanowalem bazy za MEF'ami to mi MCF'y też wypadaly Wink

O super!

Chętnie się SRV porozbijam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości