Wsparcie gry
(02.09.2016, 12:53 UTC)Baton napisał(a):
(02.09.2016, 11:46 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): No ja ciekaw jestem Corvetty, jeśli chodzi o Cuttera to nie wyobrażam go sobie w innym kolorze niż biały (to samo z innymi imperialnymi statkami).

Czekaj jak zobaczysz Karmazynowego Mściciela czy jak tam sobie można nazwać, pierwszy będziesz biegł do sklepu po pędzel Smile
Ja tam bankowo kupuję, biały mi sie podoba, ale dawno sie znudził.

To jest jakiś nowy skin czy coś? Przyznam szczerze, że pierwsze słyszę Tongue

Odpowiedz
Theseus Rorschach Z tego co pamiętam z prezentacji i streamów z GamesCom'u to ma wyjść dużo nowych skórek razem z 2.2
[Obrazek: 36931.png]

Odpowiedz
a może to będzie Sędzia Dredd - sędziego też bankowo kupię Smile

Nie kupiłem za dużo skórek ale od czasu do czasu mi się zdarza, lubię fotografować a jest bardzo monotonne focenie tego samego statku. No i przy okazji wspieram ED, więc się piecze dwie pieczenie przy jednym ogniu.
Odpowiedz
Gdyby to jeszcze nie kosztowało po 20-50 zł za skórkę / pakiet skórek... Sad
[Obrazek: 36931.png]

Odpowiedz
Też na początku się smiałem ze skórek ze względu na cenę, ale po kilku miesiącach grania i niezliczonych godzinach dochodziłem do wniosku, że chętnie coś zapłacę. Oczywiście to zależy od tego ile się gra i jakie się ma zasoby, ale tak jak Kyoku pisał, większość z nas juz po trzydziestce i etap studenckich bułek z kefirem ma za sobą Smile
Odpowiedz
(02.09.2016, 14:20 UTC)Baton napisał(a): Też na początku się smiałem ze skórek ze względu na cenę, ale po kilku miesiącach grania i niezliczonych godzinach dochodziłem do wniosku, że chętnie coś zapłacę. Oczywiście to zależy od tego ile się gra i jakie się ma zasoby, ale tak jak Kyoku pisał, większość z nas juz po trzydziestce i etap studenckich bułek z kefirem ma za sobą Smile

Tak, ale w Polsce  jest coraz większa przepaść finansowa pomiędzy szlachtą, która ma dobrą robotę po znajomości, albo swoją firmę i dorabia się na czyimś garbie, a korporacyjnymi niewolnikami za najniższą krajową lub niewiele ponad nią w zagranicznych firmach. Biggrin (przynajmniej na podkarpaciu). Pakiet skórek, to niekiedy 4h pracy.
Odpowiedz
(02.09.2016, 14:06 UTC)Mr.Wormy napisał(a): Theseus Rorschach Z tego co pamiętam z prezentacji i streamów z GamesCom'u to ma wyjść dużo nowych skórek razem z 2.2

Jakoś przeoczyłem widocznie te fragmenty, gdzie wspominali, że do tych statków coś dodadzą.

Co do fotografowania - tak zalecana jest duża różnorodność statków i skórek w swoim hangarze. Np. taki statek ASP Scout. Prawie nikt go nie używa, a do focenia jest bardzo dobry (jego bryła z tyłu i silniki naprawdę świetnie wyglądają)

Ps. Wormy - Mów mi Tadek Biggrin

Odpowiedz
Niestety nie wszyscy zarabiamy tyle ile należy się za uczciwą pracę. Za 100PLN
Trzyosobowa rodzina ma jedzenie na 3-4 dni. A większość pracujących ma niższą dniówkę. Nie chcę tu wyjść na jakiegoś marudę Smile Ani tym bardziej nikogo urazić. Też jestem zdania że jeśli ktoś spędza w  ED  kilka godzin dziennie to wydane na skoki pieniądze nie są wyrzucone w błoto. Naszła mnie tylko refleksja nad faktem że to co dla jednych jest banałem, dla drugich może okazać się przeszkodą nie do pokonania.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Niektórzy fakt są po 30-stce, ale dalej mieszkają z mamusiami i nie wiedzą, co to znaczy być na swoim wynajmowanym z rodziną. Znam jednego takiego, co jeszcze kieszonkowe od mamy dostaje i cwaniakuje, że go stać na wszystko Wink Niestety nie każdy ma tak samo a ceny są takie same dla każdego.
Odpowiedz
(02.09.2016, 14:43 UTC)Vermill napisał(a): Niektórzy fakt są po 30-stce, ale dalej mieszkają z mamusiami i nie wiedzą, co to znaczy być na swoim wynajmowanym z rodziną. Wink Niestety nie każdy ma tak samo a ceny są takie same dla każdego.

No to niektórzy pod choinką albo od Mikołaja mogą dostać.
Odpowiedz