Przedstaw się
(28.08.2016, 15:12 UTC)Zuback napisał(a): Cześć Wszystkim serdecznie. Ciesze się niezmiernie, że do Was dołączyłem. Mam lat 42, jestem na emeryturce. Służyłem w jednostce antyterrorystycznej. Obecny cel jakim się zajmuję to doktorat. Chcę być wykładowcą na uczelni wyższej. Ponadto jestem trenerem personalnym i instruktorem paintballu ( tak obecnie zarabiam Smile ) . Mamy swój Team speedballowy, z którym chcemy zawojować cała Polskę Wink  Bardzo dużo trenuję- 20 godzin tygodniowo ( ostre treningi to moja pasja). 33 lata trenowałem sztuki walki i 13 lat akrobatykę sportową. No i... Chyba chcę zatrzymać czas i udowodnić sobie, że ciągle mogę haha. Żeby Was nie zanudzać swoją osobą na koniec dodam tylko że :    
Jako, że jestem z tych ludzi ambitnych ( ostro będę się szkolił ) mam nadzieję w szybkim czasie stać się ostrym zębem Husarii.  Postaram się aby Husaria miała ze mnie jak najwięcej radości Smile
Ku chwale Husarii Smile

Pozdrawiam serdecznie

Witamy Smile.

P.S. Będąc tak aktywną osobą podziwiam, że jeszcze znajdujesz czas na siedzenie przy komputerze Biggrin.
Odpowiedz
Haji-me, Ja jestem z tych co nie potrafi siedzieć i nic nie robić Smile. Muszę stawiać sobie jakieś cele, do czegoś dążyć :Smile Taka natura. Czas mam rozplanowany na 24h Smile w tym, teraz już na Husarię Smile A Elite to spełnienie marzeń z dzieciństwa Smile . Latam i morda mi się sama śmieje z radości. A jeszcze teraz, z Wami, to już będzie bajka Smile
Odpowiedz
Witamy wszystkich nowych. Smile

Zarejestrujcie się na TSie - tak jak forum można nazwać mózgiem Husarii - tak TeamSpeak jest jego sercem.
Odpowiedz
Witam wszystkich Wink

Wiekiem się nie przejmujcie, bo nie to jest istotne w naszej grupie Wink Mam nadzieję że będziecie się dobrze z nami bawić Wink A że widzę też, że paru z Was pogrywa na gitarach, czy słucha rocka, to pozwolę sobie na reklamę Rockowego Poranka w Radio Galnet, od 7:00 do 11:00 Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich jestem Artur mieszkam w Winnicy niedaleko miasta Legnica rocznik 85. Moje hobby to astronomia dlatego też pogrywam w ED, pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w przestrzeni :p
Odpowiedz
Panowie, to jest wątek powitalny, proszę nie prowadzić tu dyskusji psychologiczno - psychiatrycznych, zapraszam do Baru na takie rozmowy.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Zgłaszam powrót po wielomiesięcznym dryfie spowodowanym niespodziewanym zatorem w przepływie płynów życiodajnych power distributora narażając power planta na poważne przegrzania grożące eksplozją. Szczęśliwie uff zator został usunięty podczas drugiego miesiąca bezwładnego lotu, niestety użycie pełnej mocy frame shift drivera okazał się niemożliwy. 
Obecnie Peter Hathor teraz jako nowonarodzony CMDR Odludek, po dotarciu do zamieszkałych systemów w super cruise, może ponownie cieszyć się lotami miedzygwiezdnymi bez konieczności spędzania czasu w hibernatorze. Pozd.
Odpowiedz
FRAMESHIFT DRIVE CHARGING...
FOUR... THREE... TWO... ONE
ENGAGE
Siemka tu Cmdr FIKUS rocznik '87 z Śląska
Already am flying Biggrin
Odpowiedz
Czołem piloci!

Z tej strony melduje się Aneius Etheras, najświeższy kadet w Husarii. Mam 27 lat i przynajmniej 15 z nich spędziłem jako wielki fan space simów, zaczynając od TIE Fightera, przez Freespace 2 na Freelancerze kończąc (chyba ostatnia gra warta zapamiętania). Chociaż byłem trochę sceptyczny, to Elite dość szybko mnie do siebie przekonało. Poza tym w chwilach wolnych od pracy lubię czytać, szczególnie książki historyczne i sci-fi. Kiedyś nawet podejmowałem jakieś tam własne grafomańskie próby, ale większość tego materiału spoczywa zapomniana w czeluściach HDD...na szczęście Wink. W ciągu kilku najbliższych dni postaram się zawitać na TS'a i zacząć aktywnie brać udział w życiu Husarii. Mam nadzieję, że w będzie dużo okazji aby wspólnie polatać, pożartować i dobrze spędzić wolny czas.
Odpowiedz
Witajcie! Jak będziecie potrzebować kredytów na niski procent to już wiecie gdzie uderzać Biggrin
Odpowiedz