Opakowanie zastępcze Shout Box
To musisz sie pospieszyc, DYoda. Generalnie FD 'dolozylo' wiecej Tier'ow. Do 10 chyba zwiekszyli, bo za szybko federacja by skonczyla ten CG.
Na ta chwile Fed sa na 8 juz, wiec wskakuj do statku i pedz tam...

[Obrazek: jiC0kXE.jpg]
lece teraz ,ale pewnie dopiero wieczorem postrzelam
Daramo powiadacie, w sumie nie robię nic ciekawego... Smile
1.1kk wskoczyłem do top 25%, poza tym mam dwa bugi, MC mi nie zużywają amunicji, znaczy po przeładowaniu magazynka mam 2100 znowu, poza tym turrety po każdym włączeniu gry mam na fire at will. Ładne widoki tam Smile

2.8kk - top 10%
(25.06.2016, 14:12 UTC)Baton napisał(a): 1.1kk wskoczyłem do top 25%, poza tym mam dwa bugi, MC mi nie zużywają amunicji, znaczy po przeładowaniu magazynka mam 2100 znowu, poza tym turrety po każdym włączeniu gry mam na fire at will. Ładne widoki tam Smile

"mam i ja"
Ach, te emocje na meczu. Byłem w tym czasie na basenie ale wszędzie tak było głośno, że czułem się jak na meczu Smile
Czy wam w Daramo też rozłącza grę ?
Już dwa razy mnie wywaliło, net raczej w porządku, może to serwery nie wyrabiaja ?
-----------------------

Właśnie trzeci raz mam rozłączenie do menu.
Spróbuje w husarskiej privete group, moze tam da rade.

---------------------
No niestety w grupie też mnie wywaliło, ja pasuje.
(25.06.2016, 19:27 UTC)DYoda napisał(a): Czy wam w Daramo też  rozłącza grę ?
Już dwa razy mnie wywaliło, net raczej w porządku, może to serwery nie wyrabiaja ?
-----------------------

Właśnie trzeci raz mam rozłączenie do menu.
Spróbuje w husarskiej privete group, moze tam da rade.

---------------------
No niestety w grupie też mnie wywaliło,   ja pasuje.

Mnie wywaliło dzisiaj (i nie tylko dzisiaj) kilka razy w innych lokacjach. I to nie jest wina "słabego internetu", bo mam 30 mb/s i w innych grach mnie nie wywala. Tak mam odkąd weszła nowa aktualizacja. A jak mnie npc wyciąga z hyper to czasem mam glitche, przez które nie mogę uciec.
no to lipa, spróbuje później na solo Sad
http://gof2016.gry-online.pl/ Ktoś się wybiera?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości