Ankieta: Czy podobają się Wam projekty?
Tak, jakoś ujdzie.
Nie, są kiczowate.
[Wyniki ankiety]

Projekty koszulek
Dołożyłem jeszcze dla mojej córeczki bodyBiggrin

[Obrazek: qDYIui0.png]

Ale słodkie to Biggrin
Odpowiedz
Fajne i z jajem Biggrin
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(10.01.2019, 10:19 UTC)RANDARIO napisał(a):
(10.01.2019, 10:06 UTC)Azorus napisał(a): To jak będę zamawiał to napiszecie mi co byście chcieli, ja Wam podam ile to wynosi w sklepie z nadrukami, podacie rozmiar, ilość, zrobicie przelew i podacie adresy. No i można też wybrać typ, jakość i kolor koszulki, ale to później obgadamy. (domyślnie są to tshirty jakości premium).
No i po otrzymaniu roześlę to . Ale to tak w lutym będę zamawiał.
Jest OK tylko Logo bym zamienił na moje :

[Obrazek: hEwp3B1.png]

A kto może mi zrobić logo takie jak Twoje??
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Kiedys nasze sygnatury tworzył husarz Tom Pold77, ale nie wiem kto się tym zajmuje.
Odpowiedz
Ile by wynosiła kwota takiej koszuleczki z przodem od o7 lecz zamiast gutmaya taka anaconda z góry, na rekawach elita z trade i combat, a na plecach husaria, plus na górze CMDR Merysh? Tongue
Odpowiedz
(10.01.2019, 14:45 UTC)Merysh napisał(a): Ile by wynosiła kwota takiej koszuleczki z przodem od o7 lecz zamiast gutmaya taka anaconda z góry, na rekawach elita z trade i combat, a na plecach husaria, plus na górze CMDR Merysh? Tongue

Na stronie firma podaje, że 125 zł. Logo falcon delacy też miałoby być? Oni liczą pare zł za rękaw i za każdą stronę nadruku koszulki plus za koszulkę. Są 2 typy koszulek. Basic i premium. Różnica między nimi ok 15 zł.
Odpowiedz
(10.01.2019, 15:14 UTC)Azorus napisał(a):
(10.01.2019, 14:45 UTC)Merysh napisał(a): Ile by wynosiła kwota takiej koszuleczki z przodem od o7 lecz zamiast gutmaya taka anaconda z góry, na rekawach elita z trade i combat, a na plecach husaria, plus na górze CMDR Merysh? Tongue

Na stronie firma podaje, że 125 zł. Logo falcon delacy też miałoby być? Oni liczą pare zł za rękaw i za każdą stronę nadruku koszulki plus za koszulkę. Są 2 typy koszulek. Basic i premium. Różnica między nimi ok 15 zł.

Z tym falconem musiałbym zobaczyć jak to wszystko wygląda. Choć pewnie było by spoko.
Odpowiedz
O ta o7 z cutterem mi się podoba. Będę chętny na zamówienie Smile
Odpowiedz
W wolnej chwili zabiorę się za formularz z wyborem wzorów i ogólną wyceną. To wtedy będzie wszystko jasne co kto chce. Bo chciałem się pochwalić, a wyszło z tego przy okazji zamawianie. W sumie fajnie bo ograniczy to koszta dostawy, chociaż ja i tak będę musial rozesłać. Plus jest taki, że każdy będzie miał to co chce.
Odpowiedz
Da radę zrobić tą o7, ale z corvettą? Biggrin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości