Ankieta: Czy podobają się Wam projekty?
Tak, jakoś ujdzie.
Nie, są kiczowate.
[Wyniki ankiety]

Projekty koszulek
Witam.
Ostatnio naszła mnie chęć posiadania koszulki z ED, ale te na frontierze nie za bardo mi przypadły do gustu, więc stworzyłem swoje projekty, gotowe do nadruku.
Co o nich myślicie? Jeszcze pracuję nad kilkoma.

[Obrazek: RlOOouX.png]
Rękawy w każdej bluzce (elite explorer i combat)

[Obrazek: PF7Wowu.png]
Taka zwyczajna

[Obrazek: XGqoSFG.png]
[Obrazek: mwoRWFx.png]
Moja ulubiona Przód i tył

[Obrazek: jbBla4U.png]
Sponsorowana (jeszcze pracuje nad nią)

[Obrazek: xSzaZIv.png]
Prosta

[Obrazek: 2r2FRuT.png]
Thargoidowa

[Obrazek: 4Q3joHj.png]
Jeszcze taką mam, ale tak średnio mi wyszła (chciałem napisać im batman, ale byłoby całkiem kiczowato)

No i urodzi mi się córeczka niebawem, więc musi być coś dla niej (23 styczeń termin)
[Obrazek: zDTQC2n.png]

[Obrazek: qDYIui0.png]

A może macie jakieś fajne teksty, które można by dać na koszulkę odnośnie naszej elitki? Jak Macie jakieś propozycję, to podawajcie pod tym postem.
Odpowiedz
Najbardziej mi przypadła do gustu ta sponsorowana i ta z O7 ( o ile byłoby tam coś innego, niż Gutamaya xD).

Krwista jest dość edgy i kiczowata, a dwie ostatnie są takie zwykłe elite oriented (w sensie fajne).

Co ja bym zrobił, to np logo husarii, stacja Maskelyne i jakiś tekst w stylu "Home is where your HR8444 is"
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
(10.01.2019, 08:35 UTC)Muzzyx napisał(a): Najbardziej mi przypadła do gustu ta sponsorowana i ta z O7 ( o ile byłoby tam coś innego, niż Gutamaya xD).

Krwista jest dość edgy i kiczowata, a dwie ostatnie są takie zwykłe elite oriented (w sensie fajne).

Co ja bym zrobił, to np logo husarii, stacja Maskelyne i jakiś tekst w stylu "Home is where your HR8444 is"

Wcześniej O7 wyglądało tak...

[Obrazek: 83J7cbX.png]
Odpowiedz
Nie przejmuj się, ja tak mówię, bo po prostu nie mam żadnego statku gutamaya. Biggrin

Ale kaszlak sidewinder zawsze bardziej uniwersalny.
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
Ciekawe niektóre projekty, jak byś je wdrożył do produkcji to mój portfel czeka na sypnięcie groszem Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
(10.01.2019, 08:54 UTC)DevoloPL napisał(a): Ciekawe niektóre projekty, jak byś je wdrożył do produkcji to mój portfel czeka na sypnięcie groszem Smile

Firmę mam, która nadruki może zrobić. Wkrótce będę u nich zamawiał jakiś z tych projektów. Jak chcesz to mogę dla Ciebie też zamówić.
Ale każda z koszulek ma na rękawie logo elitki , niektóre mają loga na plecach. Im więcej wydruku tym drożej ona wychodzi. 
Koszt 1 koszulki (z lepszego materiału) z nadrukiem na rękawach i na przodzie to ok 96 zł (plus przesyłka 20zł). 

Ale plus jest taki, że ma się koszulkę jaką się chce w cenie frontiera (20 funtów- 95 zł). Te z nadrukiem na plecach tak ok 120 zł (wychodzą)

Jakbyś coś chciał to napisz priv (ewentualnie co byś chciał na tym), najwyżej zrobię zbiorcze zamówienie.
Odpowiedz
Twoja ulubiona jest OK.
Jakby co ,, Piszę się Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Jak dla mnie to Twoja ulubiona i sponsorowana są ok.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
(10.01.2019, 09:52 UTC)RANDARIO napisał(a): Twoja ulubiona jest OK.

To jak będę zamawiał to napiszecie mi co byście chcieli, ja Wam podam ile to wynosi w sklepie z nadrukami, podacie rozmiar, ilość, zrobicie przelew i podacie adresy. No i można też wybrać typ, jakość i kolor koszulki, ale to później obgadamy. (domyślnie są to tshirty jakości premium).
No i po otrzymaniu roześlę to . Ale to tak w lutym będę zamawiał.
Odpowiedz
(10.01.2019, 10:06 UTC)Azorus napisał(a):
(10.01.2019, 09:52 UTC)RANDARIO napisał(a): Twoja ulubiona jest OK.

To jak będę zamawiał to napiszecie mi co byście chcieli, ja Wam podam ile to wynosi w sklepie z nadrukami, podacie rozmiar, ilość, zrobicie przelew i podacie adresy. No i można też wybrać typ, jakość i kolor koszulki, ale to później obgadamy. (domyślnie są to tshirty jakości premium).
No i po otrzymaniu roześlę to . Ale to tak w lutym będę zamawiał.
Jest OK tylko Logo bym zamienił na moje :

[Obrazek: hEwp3B1.png]
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości