![]() |
|
Projekty koszulek - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Projekty koszulek (/showthread.php?tid=5051) |
Projekty koszulek - Azorus - 10.01.2019 Witam. Ostatnio naszła mnie chęć posiadania koszulki z ED, ale te na frontierze nie za bardo mi przypadły do gustu, więc stworzyłem swoje projekty, gotowe do nadruku. Co o nich myślicie? Jeszcze pracuję nad kilkoma. ![]() Rękawy w każdej bluzce (elite explorer i combat) ![]() Taka zwyczajna ![]() ![]() Moja ulubiona Przód i tył ![]() Sponsorowana (jeszcze pracuje nad nią) ![]() Prosta ![]() Thargoidowa ![]() Jeszcze taką mam, ale tak średnio mi wyszła (chciałem napisać im batman, ale byłoby całkiem kiczowato) No i urodzi mi się córeczka niebawem, więc musi być coś dla niej (23 styczeń termin) ![]() ![]() A może macie jakieś fajne teksty, które można by dać na koszulkę odnośnie naszej elitki? Jak Macie jakieś propozycję, to podawajcie pod tym postem. RE: Projekty koszulek - Muzzyx - 10.01.2019 Najbardziej mi przypadła do gustu ta sponsorowana i ta z O7 ( o ile byłoby tam coś innego, niż Gutamaya xD). Krwista jest dość edgy i kiczowata, a dwie ostatnie są takie zwykłe elite oriented (w sensie fajne). Co ja bym zrobił, to np logo husarii, stacja Maskelyne i jakiś tekst w stylu "Home is where your HR8444 is" RE: Projekty koszulek - Azorus - 10.01.2019 (10.01.2019, 08:35 UTC)Muzzyx napisał(a): Najbardziej mi przypadła do gustu ta sponsorowana i ta z O7 ( o ile byłoby tam coś innego, niż Gutamaya xD). Wcześniej O7 wyglądało tak...
RE: Projekty koszulek - Muzzyx - 10.01.2019 Nie przejmuj się, ja tak mówię, bo po prostu nie mam żadnego statku gutamaya. ![]() Ale kaszlak sidewinder zawsze bardziej uniwersalny. RE: Projekty koszulek - DevoloPL - 10.01.2019 Ciekawe niektóre projekty, jak byś je wdrożył do produkcji to mój portfel czeka na sypnięcie groszem
RE: Projekty koszulek - Azorus - 10.01.2019 (10.01.2019, 08:54 UTC)DevoloPL napisał(a): Ciekawe niektóre projekty, jak byś je wdrożył do produkcji to mój portfel czeka na sypnięcie groszem Firmę mam, która nadruki może zrobić. Wkrótce będę u nich zamawiał jakiś z tych projektów. Jak chcesz to mogę dla Ciebie też zamówić. Ale każda z koszulek ma na rękawie logo elitki , niektóre mają loga na plecach. Im więcej wydruku tym drożej ona wychodzi. Koszt 1 koszulki (z lepszego materiału) z nadrukiem na rękawach i na przodzie to ok 96 zł (plus przesyłka 20zł). Ale plus jest taki, że ma się koszulkę jaką się chce w cenie frontiera (20 funtów- 95 zł). Te z nadrukiem na plecach tak ok 120 zł (wychodzą) Jakbyś coś chciał to napisz priv (ewentualnie co byś chciał na tym), najwyżej zrobię zbiorcze zamówienie. RE: Projekty koszulek - RANDARIO - 10.01.2019 Twoja ulubiona jest OK. Jakby co ,, Piszę się
RE: Projekty koszulek - DevoloPL - 10.01.2019 Jak dla mnie to Twoja ulubiona i sponsorowana są ok. RE: Projekty koszulek - Azorus - 10.01.2019 (10.01.2019, 09:52 UTC)RANDARIO napisał(a): Twoja ulubiona jest OK. To jak będę zamawiał to napiszecie mi co byście chcieli, ja Wam podam ile to wynosi w sklepie z nadrukami, podacie rozmiar, ilość, zrobicie przelew i podacie adresy. No i można też wybrać typ, jakość i kolor koszulki, ale to później obgadamy. (domyślnie są to tshirty jakości premium). No i po otrzymaniu roześlę to . Ale to tak w lutym będę zamawiał. RE: Projekty koszulek - RANDARIO - 10.01.2019 (10.01.2019, 10:06 UTC)Azorus napisał(a):Jest OK tylko Logo bym zamienił na moje :(10.01.2019, 09:52 UTC)RANDARIO napisał(a): Twoja ulubiona jest OK.
|