Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
A jakiś konkretny build?

Przy okazji spytam o podpisywanie printscreenów z gry nazwą systemu. Widziałem taki ficzer na zdjęciach.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
W explocondzie to głównie zależy od Power Planta i czy będziesz lądował na planetach. Jeśli będziesz to warto zabrać lepsze Thrustery, które poradzą sobie z grawitacją. Czy modyfikacje inżynierów są tu konieczne(dirty/clean)? Właściwie bez różnicy bo nie zmieniają masy modułu.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Witam pytanie dotyczy sklepu frontiera na konsoli Xbox. Kiedyś kupiłem punkty Frontiera i z menu gry wchodziłem do sklepu i nie miałem problemu z kupieniem czegokolwiek.Dziś za cholere nic nie moge kupić z menu konsoli.Czy mogę sie zalogować z komputera i tam dokonać zakupu?Sęk w tym że nie ma żadnej opcji w sklepie na jakiej grasz platformie a logując się na e mail konsolowy nie loguje mnie.
Odpowiedz
(27.12.2018, 23:06 UTC)lipjarpl napisał(a): Witam pytanie dotyczy sklepu frontiera na konsoli Xbox. Kiedyś kupiłem punkty Frontiera i z menu gry wchodziłem do sklepu i nie miałem problemu z kupieniem czegokolwiek.Dziś za cholere nic nie moge kupić z menu konsoli.Czy mogę sie zalogować z komputera i tam dokonać zakupu?Sęk w tym że nie ma żadnej opcji w sklepie na jakiej grasz platformie a logując się na e mail konsolowy nie loguje mnie.

Sklep online jest tylko dla PC (nie mamy innego). Sugeruję napisać do Supportu, złoci ludzie - na pewno pomogą Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Trochę dziwne że z menu gry mogę wejsć do sklepu Frontiera mam swoje konto i punkty na nim a z komputera nie mogę się zalogować bo nie wiem jak.
Odpowiedz
Z tego co pamiętam (ale to dawno było więc mogę się mylić) aby grać na XO w Elite należało na samym początku utworzyć konto "frontierowskie". Później o tym się nie myśli bo z automatu gra wpuszcza użytkownika po loginie z XO - pytanie czy z poziomu PC teraz próbujesz się logować do sklepu Frontiera hasłem XO czy tym "frontierowskim"?
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
Nie zakładałem konta "Frontierowskiego" wszystko z poziomu konsoli na przegladarce monument browser gdy ją usunołem i próbowałem z microsoft edge podziałać wyskakuje error
Odpowiedz
Ale rejestrowałeś się w tej przeglądarce - przy pierwszym uruchamianiu gry - podając osobny (tylko u Frontiera) login i hasło? Teraz skasowałeś przeglądarkę wraz z zapamiętanym hasłem, a Edge tego hasła nie zna bo jest (albo powinno być) inne niż masz systemowe na X).

Nie upieram się przy swoim zdaniu bo Elite kupiłem na premierę i Frontier mógł później zmienić zasady dla konsolowców.
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
Nic sie nie rejestrowałem kupiłem kiedyś punkty potem kupiłem skórki było ok wczoraj chciałem kupić skórke lecz przegladarka nie chce mi zejsc niżej na stronie żeby zaakceptować transakcje to usunąłem przegladarke myslac ze na edge bedzie ok ale sie myliłem bo wyskoczył error jakby sklep współpracował tylko z przegladarką monument.
Odpowiedz
Szybki, zwrotny statek do misji i walki, coś polecicie ?
Odpowiedz