Husarski decal ?
No to trzeba tak namieszać, co by o TWH głośno było.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Zacznie brakować pieniędzy to i decale frakcji się pojawią Smile A tak gwoli wyjaśnienia TBC dalej istnieje, tylko bez nas Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(27.11.2018, 11:47 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Zacznie brakować pieniędzy to i decale frakcji się pojawią Smile A tak gwoli wyjaśnienia TBC dalej istnieje, tylko bez nas Biggrin

TBC istnieje chyba już tylko na papierze Wink

Tak czy siak... pomysł jak najbardziej fajny, ale nie sądzę, żeby dało się go obecnie zrealizować.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(26.11.2018, 11:19 UTC)kofstein napisał(a): Tylko trochę jakby każdy miał ściągać na kompa wszystkie takie decale, to aktualizacje będą jeszcze większe Tongue

To chyba nie do końca tak działa, przecież nie ma aktualizacji ED po dodaniu każdej nowej skórki w sklepiku.
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Ty no, kurde. Coś w tym jest.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Mogliby dać prosty edytor, jak w GTA Online czy w Battlefieldach. Każda ekipa mogłaby sobie pyknąć swój decal i po sprawie...
Odpowiedz
Wożę decal TBC na każdym statku, dla sentymentu, że miałem w tym udział (a najbardziej dlatego, że chyba byłem ostatnim husarzem wspierającym tę akcję, jak się mylę, to poproście Jane Turner o sprostowanie). A teraz, patrząc na auta z "rybą" (brrr), na auta z pacmanem połykającym rybę (!!!) SmileSmileSmile, mam pomysł na przyklejenie na mojej Krowie (nazwa własna nadana przez moją ukochaną Połówkę, która, jak @Hetman wie, nie odważyła się stanąć na desce na 30 piętrze) loga Husarii. Jak ktoś chce też, to proszę o priv, się wytnie i wyśle - taka akcja mikołajkowa CMDRa Pajka.
Odpowiedz
Question 
[Obrazek: cj9cJY6_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium] Temat do przemyślenia, tylko skąd ja kasę na pickup znajdę?
Odpowiedz