Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Kuba , w sumie nie zwracałem uwagi ja jak kopię to zbieram tylko Painite i Platyne - resztę mam w ignorowanych, ale to idzie do cargo...a jeśli chodzi o same materiały to faktycznie nigdy nie zwróciłem na to uwagi - może ktoś inny się wypowie. Przy okazji Materiały 99% razy szybciej zbierzesz jeżdząc SRV po powierzchni planet...
Odpowiedz
(02.11.2018, 09:43 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Czy jak mam na full materialu to limpety go automatycznie pomijaja (tak jakbym dal go do Ignore List), czy zbieraja i np. porzucaja obok statku?

Ignorują Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dzieki Smile Mi tu najbardziej chodzi o te zbierane w walce. Ostatnio odkrylem ze praktycznie skoczylo mi sie cos 1 czy 2 poziomu, bo kiedys dodalem do ignorowanych i zapomnialem skasowac.
Odpowiedz
Witam przeglądając mapę galaktyki trafiłem na taką frakcje klik. Zawsze myślałem że cooperatiwe to organizacje graczy a nie NPC  chyba że jestem w błędzie? Może ktoś jakoś wytłumaczyć bo w opisie jest player faction: no
Odpowiedz
Cooperative to jeden z systemów rządów i nie oznaczenie frakcji graczy. Frakcje graczy dla odmiany też mogą mieć inne systemy.
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
(10.11.2018, 10:29 UTC)mruvvek napisał(a): Witam przeglądając mapę galaktyki trafiłem na taką frakcje klik. Zawsze myślałem że cooperatiwe to organizacje graczy a nie NPC  chyba że jestem w błędzie? Może ktoś jakoś wytłumaczyć bo w opisie jest player faction: no

Tutaj masz wszystkie występujące rodzaje rządów w grze: http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Government
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(10.11.2018, 11:31 UTC)Gal Black napisał(a): Cooperative to jeden z systemów rządów i nie oznaczenie frakcji graczy. Frakcje graczy dla odmiany też mogą mieć inne systemy.

Dzięki a ja myślałem że cooperatiwe są tylko frakcje graczy  Biggrin  
Odpowiedz
Wstyd. Wstyd mi.
Dlaczego?
Z powodów niezależnych i zdecydowanie bezstronnych musiałem odstawić joysticki (Microsoft Sidewinder i ForceFedbac2) na stryszek (co by się im nic nie stało).
Radosny jak zawsze, włączam ED uzbrojony w myszkę. W planie CG, szybka zmiana na TAXI DBE (bez shildów), wylot z Maskelyne... no właśnie. Pierwsze wrażenie to, że FAOFF się uruchomił i ledwo wystartowałem, rebuy'a spotkałem. 3 razy.
Żeby nie było, grałem na myszce już "parę" razy.
Czy ktoś z Was gra na myszce? Jak to ustrojstwo ustawić?
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Ja latam na myszy i nie mam z tym problemów. Opisz dokładniej z czym masz problem.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Głównie z utrzymaniem kierunku lotu. Tak jakbym środka ciężkości nie mógł znaleźć.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz