Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
02.11.2018, 14:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2018, 14:28 UTC przez MAGNUM354.)
Kuba , w sumie nie zwracałem uwagi ja jak kopię to zbieram tylko Painite i Platyne - resztę mam w ignorowanych, ale to idzie do cargo...a jeśli chodzi o same materiały to faktycznie nigdy nie zwróciłem na to uwagi - może ktoś inny się wypowie. Przy okazji Materiały 99% razy szybciej zbierzesz jeżdząc SRV po powierzchni planet...
Cooperative to jeden z systemów rządów i nie oznaczenie frakcji graczy. Frakcje graczy dla odmiany też mogą mieć inne systemy.
10.11.2018, 11:52 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2018, 11:53 UTC przez Fenyl de Lechia.)
(10.11.2018, 10:29 UTC)mruvvek napisał(a): Witam przeglądając mapę galaktyki trafiłem na taką frakcje klik. Zawsze myślałem że cooperatiwe to organizacje graczy a nie NPC chyba że jestem w błędzie? Może ktoś jakoś wytłumaczyć bo w opisie jest player faction: no
Tutaj masz wszystkie występujące rodzaje rządów w grze:
http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Government
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
Wstyd. Wstyd mi.
Dlaczego?
Z powodów niezależnych i zdecydowanie bezstronnych musiałem odstawić joysticki (Microsoft Sidewinder i ForceFedbac2) na stryszek (co by się im nic nie stało).
Radosny jak zawsze, włączam ED uzbrojony w myszkę. W planie CG, szybka zmiana na TAXI DBE (bez shildów), wylot z Maskelyne... no właśnie. Pierwsze wrażenie to, że FAOFF się uruchomił i ledwo wystartowałem, rebuy'a spotkałem. 3 razy.
Żeby nie było, grałem na myszce już "parę" razy.
Czy ktoś z Was gra na myszce? Jak to ustrojstwo ustawić?
Ja latam na myszy i nie mam z tym problemów. Opisz dokładniej z czym masz problem.
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
Głównie z utrzymaniem kierunku lotu. Tak jakbym środka ciężkości nie mógł znaleźć.