Ankieta: Jak w skali 1-10 oceniasz Betę Chapter 4?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
Ale mi się nowe zmiany podobają Smile Kurcze nie mogę się doczekać tej exploracji.
I w końcu dają mapę systemu, bęzdie wiadomo gdzie się jest, jak planety są ułożone etc.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Kontent ze streama.

https://forums.frontier.co.uk/showthread...-the-Codex
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Jestem wstrzasniety... To zmieni calkowicie eksploracje. Nada sens lataniu i skanowaniu. Wogole daje pole do zrobienia masy rzeczy w oparciu o takie machaniki, nawet CG. Normalnie zbieram szczeke z podlogi. Chcesz to sobie robisz to co do tej pory tylko prosciej, szybciej i jakos tak bardziej naturalnie, a chcesz zarobic to jeszcze sobie strzelasz probkami. Niby nic a wydaje sie takie normalne, wrecz archaiczne, ale nie ma lepszego sposobu. Do tego Codex ktory znowu sie z tym jakos wydaje spinac i uzupelniac. W pewnym sensie wyprawa 1000Ly od Banki bedzie tak samo jak nawet nie bardziej ekscytujaca jak lot na drugi koniec galaktyki. Czekam na bete zeby to potestowac. Mam nadzieje ze czekajacy na gornictwo i bgs beda mieli podobne odczucia po kolejnych streamach.
IMHO nielimitowanie sond jest ok. Balem sie ze jak bedzie trzeba je syntetyzowac to gdy ktos sie porwie na skonowanie systemow na bogatosci to moze sie okazac ze co skok trzeba bedzie jeszcze matsy na sondy zbierac.
Odpowiedz
(15.10.2018, 23:35 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ciekawostka z trailera:

Co to jest? Surprised Surprised Surprised

https://en.wikipedia.org/wiki/Cylon_Base...estars.png

Wszystko co było, będzie a co będzie, było. 

Wink

Eksploracja wygląda naprawdę fajnie, zobaczymy w becie jak to się razem spina ale póki co jestem pod wrażeniem i jeśli 3.4 będzie wyglądał tak lub chociaż odrobinkę lepiej wszystkie niedoróbki sezonu 3 zostaną zapomniane.

Pozdrawiam
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
(18.10.2018, 19:58 UTC)Kuba Wolf napisał(a):  Balem sie ze jak bedzie trzeba je syntetyzowac to gdy ktos sie porwie na skonowanie systemow na bogatosci to moze sie okazac ze co skok trzeba bedzie jeszcze matsy na sondy zbierac.

no nie wiem 1000 sond wielokrotnego uzytku na iles tam uzyc np od 5 do 10 razy bylo by dla mnie ok, sonda zostwia fajny slad wizualny i chialbym zobaczyc w VR jak wraca do ladowni Smile
do tego dochodzi konsekwencja, wszystko syntezujemy, nawet paliwko, naboje malego kalibru a sondy otrzymujemy "magiczne" Smile Ta wiem czepiam sie ale taka prawda
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Wiadomo pewne uproszczenie, ale mysle ze akcpetowalne tak samo jak np brak masy Fuel Scoopa i AFMU. Zreszta beta przed nami i to moze byc punkt nad ktorym jeszcze beda sie zastanawiac. Byla jeszcze chyba mowa o modyfikacjach dla modulow zwiazanch wlasnie z sondami, zobaczymy jaki one beda mialy wplyw.
Odpowiedz
(18.10.2018, 21:05 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Wiadomo pewne uproszczenie, ale mysle ze akcpetowalne tak samo jak np brak masy Fuel Scoopa i AFMU. Zreszta beta przed nami i to moze byc punkt nad ktorym jeszcze beda sie zastanawiac. Byla jeszcze chyba mowa o modyfikacjach dla modulow zwiazanch wlasnie z sondami, zobaczymy jaki one beda mialy wplyw.

Mówili - taki, że będzie można wystrzelić więcej sond na raz. Bez modów można 3.

EDIT

2 nowe screeny: https://twitter.com/EliteDangerous/statu...2384892929

[Obrazek: Dp0JVJ7WwAA7_WK?format=jpg&name=orig]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
o bogowie... piekne to !
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Tutaj wycinek z godrays: https://old.reddit.com/r/EliteDangerous/...om_stream/
--

Odpowiedz
Jest prośba od community, żeby te regiony w Codexie nazwać nie numerami 1-42, tylko wg nazw nadanych przez społeczność wg tej mapy: https://www.edsm.net/img/poster/9000px.png
--

Odpowiedz