Ankieta: Jak w skali 1-10 oceniasz Betę Chapter 4?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
(15.10.2018, 16:21 UTC)jezzman napisał(a): Czekam na Panther Clippera Biggrin

Jak my wszyscy Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Detonacja - detonacją , ty wiesz ile my musimy skarbówce oddać ? Znam już wstępne wyniki bilansu zleconego zewnętrznęj firmie.. i już teraz wygląda to słabo - nie wiem co będzie jak okularnicy skończą liczyć ...
Odpowiedz
@Magnum354 no to potestujemy te ładunki w skarbówce i co nam zrobią Smile Powiedz w którym systemie siedzą i załatwię to po swojemu.
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Fiu fiu... wygląda miodnie. Jak zobaczycie rozbłyski na pasach asteroid to będę... ja. Albo asteroida. No i w końcu ten skaner Smile Wygląda lepiej niż sobie wyobrażałem :>

Odpowiedz
Ja sie pytam ile da sie skoku z tego Phantoma wykrecic zabierajac ze soba zestaw eksploracyjny Wink Wreszcie trailer gdzie logo zajmuje mniej niz 50% czasu Biggrin
I co to za dziub/szpon na poczatku i kolo 9 sekundy???
Odpowiedz
(15.10.2018, 19:12 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Ja sie pytam ile da sie skoku z tego Phantoma wykrecic zabierajac ze soba zestaw eksploracyjny Wink Wreszcie trailer gdzie logo zajmuje mniej niz 50% czasu Biggrin

Logo ED z bliska Biggrin ,

Ten nowy Krait to ma jakiś inny, nowy rodzaj napędu może? Nie chodzi mi o kształt wydechu tylko ta mgiełka co się z niego wydobywa jakaś taka inna... Może nowe guardianowo-ludzkie thrustery...
No i zajawka z rozsadzaniem skałek piękna. No i ciekawe co to za zmiany w interfejsie kokpitu, na pewno nie będą to zmienne kolory HUDa bo to już potwierdzone.
Odpowiedz
(15.10.2018, 19:12 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Ja sie pytam ile da sie skoku z tego Phantoma wykrecic zabierajac ze soba zestaw eksploracyjny Wink Wreszcie trailer gdzie logo zajmuje mniej niz 50% czasu Biggrin

Logo.

Poważnie Biggrin Biggrin Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Na razie widac tam jakies zapisywanie sie do misji (squadronowych???) jakby bylo w prawym panelu. Moze na goraco, ale nie sadzilem ze trailer spowoduje ze bede sie zastanawial czy aby na pewno bede chcial leciec na explo, bo te misje tak kuszaco wygladaja... Czekam na czwartek...

Ehh no macie racje z tej perspektywy sie nie spodziewalem Biggrin
Odpowiedz
To najbardziej klimatyczny dla mnie trailer ED - fajne udźwiękowienie, wybuchająca asteroida, nowy statek (bardzo fajnie w środku wygląda) ... już mnie zachęciło by rzucić w diabły RUST-a i więcej w ED grac Biggrin
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Miodnie Rolleyes
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz