No Man's Sky - NEXT
(01.08.2018, 13:00 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(01.08.2018, 12:55 UTC)Tirith_PL napisał(a): Jaki jest sens robienia bazy jak i tak gra polega na lataniu po kosmosie?

Kłóciłbym się, że gra polega na eksploracji różnych planet, bardziej niż na lataniu. Latanie służy w sumie tylko przemieszczaniu się z A do B. 

Baza chyba jest po to, żebyś miał gdzie składować materiały etc.

A gdzie tam można wrzucić materiały? Jakaś skrzynia?
Odpowiedz
Buduje sie kontenery, za ich pomocą przenosisz przedmioty między bazami/frachtowcem.
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Jeszcze jadno pytanie. Jak aktywowac teleport? Pisalo ze dostepny tylko dla doswiadczonych podtoznikpw warp. Odwiedzilem juz 4 inne systemy wrocilem do swojegi i nadal nieaktywny jest.
Odpowiedz
Nie wiem o co pytasz? Teleporty są na stacjach Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(03.08.2018, 10:17 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Nie wiem o co pytasz? Teleporty są na stacjach Smile

Wydaje mi sie, ze pyta o ten teleport co sie buduje w bazie.

Jezeli tak, to on sie aktywuje po wykonaniu kilku/nastu misji fabularnych, tez mi nie dzialal on od poczatku.
Odpowiedz
Jak z tym GOGiem?
Powiedzmy że multi mnie nie interesuje to wszystkie inne usprawnienia z wersji NEXT są?
Odpowiedz
(03.08.2018, 13:20 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Jak z tym GOGiem?
Powiedzmy że multi mnie nie interesuje to wszystkie inne usprawnienia z wersji NEXT są?

Tak. Nie jestem na 100% pewien jak jest z community events, bo one są pod multiplayer robione. Ale nie wiem jak jego brak na GOG ma się do ich dostępności na tej platformie.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
ok, i jeszcze jedno - frachtowiec jest , fregat też z 6 jest... i lipa... W momencie kiedy wchodzę na menu ekspedycji czyli do nawigatora gra się wiesza.

Skoczyłem z cała flota do innego systemu i nic nie pomogło. Grfać moge godzinami, wracam na frachtowiec i w momencie kiedy zagaduje nawigatora gra sie wiesza.
Jakis ogólny błąd czy tylko ja tak mam?
Odpowiedz
Odswieżanie - nowy save - korwety latają od systemu do systemu jak pszczółki.

Przy okazji -niczego nie ujmując NMS ( nadal gram i się dobrze bawię , jeszcze dużo mam do zrobienia ) Z najnowszego CD-Action cytat wypowiedzi a w zasadzie cała wypowiedź Allora :

" Gdyby No Mans Sky wyglądałtak jak teraz już w chwili premiery, to... i tak wolałbym grać w Elite: Dangerous. I to nie tylko dlatego, że jej twórcy nie kłamali w zapowiedziach. "

Brawa dla tego pana, podpisuję się pod tym też.
Odpowiedz
pojawil sie survey w ktorym m.in. pytaja czy chcemy VR support , co prawda gry nie mam ale chetnie kupie jak dodadza wsparcie VR

https://hellogames.typeform.com/to/W9aoyg

wypelnijcie please Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz