Beyond Chapter 3 - 06/09 (patch 3.2.1)
W sumie, ciekawie się zapowiada. Ale co update to inny wariant Chieftaina. Czy to aby na pewno ma sens?
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
(23.08.2018, 15:51 UTC)kofstein napisał(a): W sumie, ciekawie się zapowiada. Ale co update to inny wariant Chieftaina. Czy to aby na pewno ma sens?

Gracze od dawna prosili o statki Sojuszu. 

Z punktu widzenia lore i realizmu - jak najbardziej ma senes. Lakon pracuje na jednym kadłubie i modyfikuje go w zależności od modelu statku. To ma jak najbardziej sens, szczególnie, że inne statki tego producenta opierają się na tej samej zasadzie:

DBX - DBS
AspX - AspS
Type9 - Type 10
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Nadal mają w rękawie - Kraita Phantom. Ciekawe jak ten będzie wyglądał - czy to będzie jak z Alliancami, czy jednak będą widoczne zmiany kadłuba.
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
Errata: 

Inżynierowie w Colonii 

W Colonii ujawnili się nowi Inżynierowie. Rozlokowani oni są w bazach planetarnych i nawiążą kontakty jedynie z graczami, którzy wcześniej korzystali z usług wszystkich z następujących Inżynierów: Felicity Farseer, Elvira Martuuk, The Dweller, Liz Ryder i Tod “The Blaster” Mcquinn.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mi zmiany podobają sie jak najbardziej. Inżynierowie w Colonii też. W sumie każdy kto gra jakiś tam czas pierwszych 5 inżynierów ma odblokowanych to będzie miał dostęp do tych nowych, no i przyjdzie wreszcie lekkie przymuszenie na zrobienie sobie tej podróży życia Wink
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
W sumie jak na taki mały patch, to wprowadzone dodatki są całkiem ok. Podoba mi się cywilizowanie Kolonii. Liczyłem jednak, że na Gamescom pokażą fragmenty z Q4...
Odpowiedz
Ja gram od ponad roku i jeszcze nie odblokowałem 1 inżyniera Biggrin
Za to bardzo interesują mnie te nowe myśliwce.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
(24.08.2018, 13:20 UTC)Kadmilos napisał(a): Ja gram od ponad roku i jeszcze nie odblokowałem 1 inżyniera Biggrin
Za to bardzo interesują mnie te nowe myśliwce.

To tak ja Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
A ci inżynierowie w Colonii nie mają być takimi low low level?
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
(24.08.2018, 14:54 UTC)Zakrecony Termos napisał(a): A ci inżynierowie w Colonii nie mają być takimi low low level?

Z tego co zrozumiałem z filmu to inżynierowie w Koloni mają działać w inny sposób: wysokie grejdy będą się pojawiały w miarę robienia niższych grejdów danego ulepszenia. Czyli pewnie na początku będą dostępne grejdy 1, może 1-3.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz