Nowe itemy w sklepie Frontiera
Oooosiem niesety :>

Odpowiedz
Pisze cos ze na razie tylko na PC :/
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Światełka halloweenowe: https://www.frontierstore.net/game-extra...ights.html
Bobblehead nietoperz: https://www.frontierstore.net/game-extra...ehead.html
Bobblehead czacha: https://www.frontierstore.net/game-extra...ehead.html

I od groma 40% zniżek na mnóstwo skórek, kubraków i innych tatuaży Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mam wszystko co bym chciał mieć, czekam na czarną skórkę dla mojego Charona Biggrin

no...... może ten Nietoperek Dodgy
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(26.10.2018, 07:35 UTC)RANDARIO napisał(a): Mam wszystko co bym chciał mieć, czekam na czarną skórkę dla mojego Charona Biggrin
no...... może ten Nietoperek Dodgy

Ale czy większość czarnych skórek nie była dostępna dla wybranych?
Edyta Wink
I co to jest "Charon" Biggrin
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Czarna skórka była dostępna chyba do wszystkich modeli, ale nie dam sobie głowy uciąć, szkoda tylko że są w sprzedaży wyłącznie w czarny piątek +/- Sad
Odpowiedz
Ups
Zapomniałem dopisać, że była chyba za darmo
Odpowiedz
(26.10.2018, 08:18 UTC)Nizm0 napisał(a): Czarna skórka była dostępna chyba do wszystkich modeli, ale nie dam sobie głowy uciąć, szkoda tylko że są w sprzedaży wyłącznie w czarny piątek +/- Sad

Dokładnie tak. Black Friday w tym roku w UK wypada 23 listopada, tak że będzie szansa Smile

Ja zakupiłem parę kubraków dla Mathiasa i czachę (świetna jest!) dla mojego alta. Po ostatnich dwóch live streamach (eksploracja + BGS) i po tym, co wiem o gónictwie zniosłem swojego bana na zakupy u FDEV Smile

To moje pierwsze zakupy od jakiegoś roku, nie licząc skórki Irridescent na Kraita.

::EDIT::

@Dako - to była skórka Chrome dla Vulture bodajże... ale nie pamiętam już kto ją dostał. Później pojawiły się podobne skórki Chromium chyba i te można już było normalnie kupić w sklepie. 

Tak ogólnie, to było kilka limitowanych edycji skórek, dostępnych tylko raz - Wireframe (którą później wrzucili do sklepu jeszcze raz i była wielka burza o to na forum Frontiera Biggrin );  Irridescent, która też była dostępna tylko przez krótki okres czasu; Lavecon - prezent dla uczestników Laveconu co roku; ta chromowana właśnie i chyba jakaś jeszcze jedna (?).
--

Odpowiedz
@Mathias Shallowgrave
Aż sprawdziłem mój "pierdolnik" Wink
Osobiście mam "czyste" czarne skórki do chyba kilku statków czyli np ASP-a i Anaconda (i chyba coś więcej ale resztę muszę pościągać do systemu aby sprawdzić bo info od Frontiera było w emailu a nie w sklepie i teraz mam brak możliwości tego weryfikacji)
Odpowiedz
A to może mi się coś pomyliło. Ale czarne skórki na 100% są teraz dostępne w sklepie co roku w Black Friday.
--

Odpowiedz