Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
ooo z tym Point Defense to może być cenne info - dzięki Kuba - też mam w planach niedługo polatać za tymi materiałami .
A SRV jak ci się paliwo kończy to wystarczy wrócić na statek Smile
Odpowiedz
Pewnie wiekszosc bedzie szukac w drugim miejscu ale gdyby komus bylo potrzebne to wrzucam rozmieszczenie Pylonow w HD 63154 B3A
Mi sie DBX'em udalo wyladowac ciut ponizej lewego dolnego rogu zdjecia.

BTW. Ja potrzebuje tylko materialow zeby odblokowac u Tech Brokera technologie a sam modul kupie juz za Cr?
Odpowiedz
Co lepsze Ravcore Jawelin czy Microsoft ForceFedbac2? Kto miał oba?
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Nie rozumiem - porównujesz joya za 250 zł z joyem za 2000?
W tej sytuacji Thrustmaster Hotas Warthog jest odpowiedzią poprawną.
Odpowiedz
Dziwne.
Wycieło mi z poprzedniego postu dwa zdania.
Właściwie to oba razem za 3 setki dostałem.
A pytanie obcięte dotyczyło tego który z tych praworęcznych joysticków nadaje się do lewej ręki.
Nie mogę doczekać się kuriera.
P.S.
2000?
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
https://www.amazon.com/Microsoft-Sidewin...B00005NIMB
Odpowiedz
Dobra przed czwartkiem trzeba sobie robic jakies backupy ustawien, oblozenia klawiszy i joy'a lub dziennikow?
Odpowiedz
Backup ustawień warto zawsze mieć - przekonałem się ostatnio, jak pomyłkowo wyciągnąłem wtyczkę joysticka - wszystko się posypało (ale znalazłem superspeca, który mi to naprawił).
Odpowiedz
(26.06.2018, 13:49 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Dobra przed czwartkiem trzeba sobie robic jakies backupy ustawien, oblozenia klawiszy i joy'a lub dziennikow?

Backupy to sobie powinieneś robić codziennie, bo kto wie kiedy Ci dysk padnie, nie? Biggrin

(ale odpowiadając na pytanie to tak, zrób sobie, nigdy nie wiadomo co się przydarzy)
Odpowiedz
Tylko mnie nie było jakiś czas w HR'ce i już BlackMarket na Maskelyne się pojawił ?
Odpowiedz