ANkieta Frontiera
Na fejsie jeden z graczy rzucił linkiem do 'Nieoficjalne wynki ankiety frontiera' - https://odysseus1.typeform.com/report/ITdIHn/wm2i - wzieło w niej udział ponad 12 tysięczy graczy... z ciekawostek: okazuje się, że jest sporo graczy na platformie PS4
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
najlepsze odpowiedzi do pytania:

Are you male or female?

Male 12,309 / 98%
Female 205 / 2%
Other 87 / 1%

Other? to znaczy co?
Odpowiedz
Pewnie 'OBOJNIAK' - tak mnie uczono w podstawówce... ale to były czasy PRL...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
To wygląda trochę na  SJW. Nie wiadomo, czy Anna Grodzka, Conchita Wurst czy inny Michał Szpak nie graja w Elite Dangerous. I co w takiej ankiecie mieli by napisać ? Smile  Dla mnie  logicznym jest, że pytanie jest o płeć fizyczną, a takowa weryfikuje się na podstawie genitaliów a nie samopoczucia.
Żeby nie było, nic nie mam do hermafrodytów i osób z problemami z tożsamością płciową. Mierzi mnie jednak notoryczne przekraczanie w mediach wszelkiego rodzaju dość szerokiej granicy między tolerancją pewnych zachowań  a promowaniem ich jako właściwy sposób na życie...

Edit: Poza tym 98%+2%+1% to wychodzi jakoś 101% Smile . Czy to jakaś prowokacja jest? Biggrin
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Albo ktoś po prostu nie chciał podać Tongue Nie trzeba od razu doszukiwać się konspiracji i ukrytych znaczeń Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Znajomy wpisał tam Thargoid ,więc wydaje mi się,że większość to żart, ale kto wie na co można trafić w przestrzeni Tongue
Odpowiedz
Thargoid to by pasowało. Teraz rozumiem i nie będę już taki zdziwiony jak Anna Grodzka po badaniu per rectum.
Odpowiedz
W uk na fb do wyboru jest 71 płci
Odpowiedz
Thargoidzi całkiem nisko, bo dopiero na piątym miejscu.
Space Legs także niżej niż bym oczekiwał - miejsca 123 jednak na pewno też mi się spodobają.

Nic przeciw kolejnej łatce nie mam i na pewno z chęcią sprawdzę, co zaoferuje - ale to sezon 3 będzie dla mnie decydującym.
Space Legs i Panther Clipper jako największy kolos w grze - przy takiej zagrywce mają mnie spokojnie na następne 6 miesięcy przed monitorem.
[Obrazek: 43414.png]
Odpowiedz
(16.08.2017, 09:53 UTC)Alexy78 napisał(a): Thargoidzi całkiem nisko, bo dopiero na piątym miejscu.
Space Legs także niżej niż bym oczekiwał - miejsca 123 jednak na pewno też mi się spodobają.

Nic przeciw kolejnej łatce nie mam i na pewno z chęcią sprawdzę, co zaoferuje - ale to sezon 3 będzie dla mnie decydującym.
Space Legs i Panther Clipper jako największy kolos w grze - przy takiej zagrywce mają mnie spokojnie na następne 6 miesięcy przed monitorem.

apropo Panther Clippera 
[Obrazek: aoZmu6H.jpg]
Odpowiedz