Ochrona Cmdr Salome - 29 kwietnia
Nasza frakcja ogłosiła oficjalne wsparcie dla Cmdr Salome w wiekopomnym wydarzeniu, które będzie miało miejsce 29 kwietnia. Ktoś z Was będzie brał udział? Jeśli tak, to kogo będziecie wspierać?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Niewiasty pięknej urody trzeba wspierać Smile. Dla mnie to będzie pierwsze "prawdziwe" PVP więc wchodzę w to! (już zbieram na ubezpieczenia Wink ).
Odpowiedz
Na duże ilości PvP bym nie liczył Smile głównym zadaniem będzie interykcja ewentualnych przeciwników, ucieczka do SC i ponowne wyciąganie, dlatego warto mieć mały szybki statek z interdyktorem Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja będę, i wspieram Salome!
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Witam wszystkich. Chcialbym Was wesprzeć w obronie Salomé lecz obecnie jestem w trakcie wyprawy z dala od bańki, więc pozostaje jedynie multicrew. Jeśli macie jakieś wolne miejsce w myśliwcach to z chęcią zasiądę za sterami jednego z nich. Nie wiem także czy będę mógł wziąć udział od samego początku tego eventu ale postaram się dołączyć.
Odpowiedz
Skan dowodu i rekomendacja od proboszcza czy nie wystrzelisz komuś scb Tongue
Odpowiedz
(28.04.2017, 15:09 UTC)Crazied napisał(a): Skan dowodu i rekomendacja od proboszcza czy nie wystrzelisz komuś scb Tongue

Pozwolę sobie za kolegę Giovanne ręczyć, że jest osoba obliczalną - przez ostatnie 300h wspólnego grania nie przejawiał objawów złośliwości, albo świetnie się krył Wink
Generalnie jednak to człowiek nasz i jest 100% pewny.
Odpowiedz
Dla pewności nawet nie przypisałem przycisków pod SCB, aby przypadkiem mi się nie wystrzeliło Tongue
Bardziej preferowałbym latanie myśliwcem, bo mam nie za wielkie i nie w PVP ale jednak jakieś doświadczenie, a na wieżyczkach to nawet nie mam wszystkich przycisków przypisanych. Dziś zrobię sobie jeszcze mały trening w multicrew co by nie lamić za mocno.
Odpowiedz
Będę napewno, ale nie wiem czy do końca Biggrin
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz