Pimax 4k, alternatywa dla oculusa?
Tak, ale...

Niedawno sam sie dowiedzialem i bylem milo zaskoczony, ze Frontier wprowadzil darmowy transfer gry w wersji non steam na steam. Generuje sie specjalne klucze u nich na stronie.
Odpowiedz
Hehe, dobrze o tym wiem, ale wiem też, że w momencie przeniesienia Steam zabiera Frontierowi 30% wszystkich profitów za produkty elektroniczne, czytaj skórki, bobbleheady itp. Wolę więc, aby 100% mojej kasy szło dla Frontiera Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Zeby nie bylo offtopu. Wydaje mi sie ze te gogle 4k, poza 4k nic wiecej nie oferuja. Taki chwyt marketingowy. Trzeba by poczekac na recki odnosnie barw, kontrastu, itp. Kusi mnie strasznie ta cena, ale czy gogle 60fps w maksie dadza mi tyle frajdy co monitor 144hz plus nvidia 3d vision?

Co do wersji steam/frontier to ja mam i uzywam 2. Do head trackingu- frontier, jak cos kupuje w sklepie to u nich na stronie, steam odpalam tylko wylacznie do testowania vr.
Odpowiedz
(10.10.2016, 11:08 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Hehe, dobrze o tym wiem, ale wiem też, że w momencie przeniesienia Steam zabiera Frontierowi 30% wszystkich profitów za produkty elektroniczne, czytaj skórki, bobbleheady itp. Wolę więc, aby 100% mojej kasy szło dla Frontiera Smile

[offtop]
Nawet jak kupujesz przez stronę frontiera?
[/offtop]
Odpowiedz
To nie jest przypadkiem tak że jak już gra jest wydana na steam to nie ważne czy kupisz na steam czy Frontier store to i tak Valve bierze swoją marże bo gra jest kompatybilna z ich platformą?
Odpowiedz
(10.10.2016, 13:12 UTC)Calvarian napisał(a):
(10.10.2016, 11:08 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Hehe, dobrze o tym wiem, ale wiem też, że w momencie przeniesienia Steam zabiera Frontierowi 30% wszystkich profitów za produkty elektroniczne, czytaj skórki, bobbleheady itp. Wolę więc, aby 100% mojej kasy szło dla Frontiera Smile

[offtop]
Nawet jak kupujesz przez stronę frontiera?
[/offtop]

Nie

(19.10.2016, 08:26 UTC)Xeonary napisał(a): To nie jest przypadkiem tak że jak już gra jest wydana na steam to nie ważne czy kupisz na steam czy Frontier store to i tak Valve bierze swoją marże bo gra jest kompatybilna z ich platformą?

Nie sądzę.

/koniec offtopu Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Gra nie musi być na steam. Można natomiast ją podpiąć do steam jako zewnętrzną grę, i w tedy będzie działać.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz