[Amazon] Piątek wieczorem, padł mi zasilacz...
Baton jestem poprostu zdumiony ta przesyłką poprostu szacun dla nich u nas w polszy to by ci wiesz co dostarczyli Biggrin
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
Z ciekawości branżowej zapytam - duża jest różnica cenowa między takim zamówieniem a zwykłą przesyłką ?Smile
Odpowiedz
Żadna, żeby zamówić coś z Prime Now musisz mieć Amazon Prime, wtedy przesyłki masz darmowe. Do tych natychmiastowych możesz dodać tipa dla kierowcy, ale nie musisz, domyślnie jest ustawiony na £2, ja tam dołożyłem trochę bo MZ za jeżdżenie piątek wieczorem się kolesiowi należało Smile
Różnica w Prime Now jest tyle, że nie wszystko tam mają, mogą Ci tylko przywieźć to co jest w magazynie w Twojej okolicy, ale na szczęście dla mnie zasilacze mieli, choć jeszcze nie wiem czy go nie wymienię bo przygłośny ciut, ale mam 30 dni to się zastanowię, nie chce mi się z tym juz grzebać Smile

(Oczywiście Amazon Prime nie jest darmowy, normalnie £79 rocznie, więc przywileje kosztują, ale można się w każdej chwili zapisać na miesiąc z kontem trialowym na dowolny email, ja tam sporo kupuje na Amazonie, więc mi się opłaca.)
Odpowiedz
No to od dzisiaj robimy zakupy przez Batmazon Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Mamy słupa chłopaki BiggrinBiggrin
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
Dodam od siebie, że oprócz darmowej wysyłki, użyszkodnicy Amazon Prime mają dostęp do darmowych filmów, seriali i muzyki. Tak jest na pewno w Niemczech i zapewne w Angli również.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Hmm... Jakoś mnie Amazon nadal nie przekonuje (Może dlatego że dalej głównie dojcz-szprachen ludzie się tam udzielają). Huh

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Amazon nie ma sobie równych, kiedyś mi wymienili kilkumiesięczny obiektyw Nikona za £500 w stylu, napisałem "hej! obiektyw mi się zepsuł", bez żadnych pytań co i jak się zepsuło miałem na biurku w pracy nowy obiektyw na drugi dzień i poprosili, żebym do miesiąca odesłał ten zepsuty. Taka obsługa klienta jest warta prawie każdej kasy Smile
Odpowiedz
(03.03.2017, 08:53 UTC)ShiMan napisał(a): Hmm... Jakoś mnie Amazon nadal nie przekonuje (Może dlatego że dalej głównie dojcz-szprachen ludzie się tam udzielają). Huh

No ale jeżeli chodzi o filmy (Amazon video dla użyszkodników premium za darmo) to są one w w oryginalnej wersji, tzn. w języku angielskim, czasem i z napisami po angielsku. Więc nie trzeba korzystać z szemranych miejsc w sieci    Smile Ja właśnie skończyłem oglądać drugi sezon " The man in the high castle", który to mogę z czystym sercem polecić. To serial na podstawie książki Dicka (klasyka SF). Książkę też polecam ale na to mamy osobny wątek na forum.

Ja na krzyżackim Amazonie bez problemu wymieniłem X-52 pro. I taki aparacik cyfrowy za 100 €. 

No i do tego legalna muzyka.

Nie wiem tylko na ilu urządzeniach można jednocześnie korzystać z tych usług (video i muzyka).

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz