Amazon Warehouse Deals - przeceny
Dziś się zaczęło -20% na rzeczy z AW. Jak ktoś nie kupował to są rzeczy, które ktoś kupił na Amazonie i oddał, bo nie pasowały, więc otwarte pudełka itp. Ja zawsze się staram sprawdzać, czy czegoś co chcę kupić tam nie ma, bo ceny atrakcyjne. Właśnie się przymierzam do słuchawek, normalnie £140 a teraz na AW z upustem wychodzą £100 więc warto. Gwarancja jest taka sama jak kupione normalnie.
https://www.amazon.co.uk/Amazon-Warehous...3581866031
Odpowiedz
Dobrze wiedziec. Przyszykuje szekle.
Odpowiedz
Ja czekam na jakies dile z PS4 Pro zeby sie wreszcie moze przesiąść Wink
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
(20.11.2017, 15:04 UTC)szkodi napisał(a): Ja czekam na jakies dile z PS4 Pro zeby sie wreszcie moze przesiąść Wink

Trzeba poczekać kilka dni jak zaczną ludzie oddawać, czas do 27-go, ale takie rzeczy jak nowe konsole to na pewno chodliwy towar, więc pewnie trzeba często sprawdzać
Odpowiedz
Szkodi, przesiadaj się jak najszybciej, jak masz TV 4K to nie pożałujesz Wink
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
4K mam od 3-4 lat, ale dla mnie grafika to rzecz zbędna. Natomiast dysk 500gb na oryginale jest mały (podłączony 1tb extra). Ale widzę, że Game ma przeceny za 300 funtów Pro z GT Sport, CoD i jeszcze czymś, a w wirtualnym portfelu mam na tyle kasiory, żeby po oddaniu swojej plejki spokojnie się skusić na upgrade. Ale czy lepiej nie czekać na digital monday?Biggrin
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz