Ankieta: Czy obecna struktura forum (kategorie / działy) jest przejrzysta i łatwa do ogarnięcia?
Tak, łatwo mi to oganąć
Nie, gubię się w tym gąszczu!
Nie mam zdania, jest mi to obojętne
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
moja opinia o forum
(10.11.2015, 16:57 UTC)GutenbergPL napisał(a): Jeszcze teraz - może i dużo działów jest - ale jak tematów przybędzie - będzie jasne dlaczego....
Wiele forów oglądałem, jedno moderowałem - i powiem szczerze - na kolanach dziękuje się modom, że trzymają za mordę, nie pozwalają na offtop - że jest porządek(wszystko w odpowiednich działach).
Oczywiście, chodzi o tematy "techniczne" - gdzie user szuka informacji, a nie komentowania najnowszej fryzury Kasi Cichopek.
To nie jest wysiłek daremny - i nie dla starych forumowych wyjadaczy, którzy znają forum na wylot - ale dla nowych, którzy wejdą za jakiś czas i będą szukać pomocy.

Co innego tematy "o dupie Maryni", ale to już użyszkodnik powinien dbać, żeby informacje wartościowe dla innego, były w odpowiednim temacie.
A jak nie dba - to od tego są moderatorzy - ale oczywiście z rozsądkiem - upomnienie słowne najpierw - upomnienie forumowe potem...
No, dupka Kasi też może kogoś interesować - niech szuka na Pudelku....

Forum które moderowałem, miało żelazną dyscyplinę, mniejszą jeśli chodzi o offtop, a większą jeśli chodzi o właściwe umieszczanie tematów - i narzekali tylko wielbiciele Kasi..... Biggrin
Nom, mi odpowiada zamordyzm w działach technicznych i luzik w offtopach.
Odpowiedz
Choć Husaria to wojskowa formacja, tu jednak w wojsku nie jesteśmy i szczerze powiedziawszy, to bardziej dupka Kasi by mi odpowiadała...Wink Aaaale no dostosuję się jakoś...hehe
Odpowiedz
(10.11.2015, 18:51 UTC)TestUser napisał(a): Choć Husaria to wojskowa formacja, tu jednak w wojsku nie jesteśmy i szczerze powiedziawszy, to bardziej dupka Kasi by mi odpowiadała...Wink Aaaale no dostosuję się jakoś...hehe

<offtop>Mnie bardziej  by interesował cy cuś niż ty łuś ale.. spox tabor w husarii ważna rzecz a i luzu tam dużo więc się dogadamy Wink</offtop>
Odpowiedz
Co prawda jak dotąd zagłosowało niecałe 25% Husarii, ale wyniki są o wiele lepsze niż myślałem Biggrin Czyli tragedii nie ma. 

Dla osób, które mają problem z odnalezieniem się na forum, w każdym dziale jest przypięty wątek "Informacja o dziale", który pokrótce opisuje, do czego służy dany dział i jakie tematy powinny być w nim dyskutowane. Niedawno poszło również masowe PW do wszystkich z opisem co ważniejszych działów. Te same informacje znajdują się tutaj.

Jedno, co prawdopodobnie zrobię, to zlikwiduję Salę Odpraw, a wątki przeniosę bezpośrednio do Planowania i Strategii.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz