10.11.2015, 18:46 UTC
(10.11.2015, 16:57 UTC)GutenbergPL napisał(a): Jeszcze teraz - może i dużo działów jest - ale jak tematów przybędzie - będzie jasne dlaczego....Nom, mi odpowiada zamordyzm w działach technicznych i luzik w offtopach.
Wiele forów oglądałem, jedno moderowałem - i powiem szczerze - na kolanach dziękuje się modom, że trzymają za mordę, nie pozwalają na offtop - że jest porządek(wszystko w odpowiednich działach).
Oczywiście, chodzi o tematy "techniczne" - gdzie user szuka informacji, a nie komentowania najnowszej fryzury Kasi Cichopek.
To nie jest wysiłek daremny - i nie dla starych forumowych wyjadaczy, którzy znają forum na wylot - ale dla nowych, którzy wejdą za jakiś czas i będą szukać pomocy.
Co innego tematy "o dupie Maryni", ale to już użyszkodnik powinien dbać, żeby informacje wartościowe dla innego, były w odpowiednim temacie.
A jak nie dba - to od tego są moderatorzy - ale oczywiście z rozsądkiem - upomnienie słowne najpierw - upomnienie forumowe potem...
No, dupka Kasi też może kogoś interesować - niech szuka na Pudelku....
Forum które moderowałem, miało żelazną dyscyplinę, mniejszą jeśli chodzi o offtop, a większą jeśli chodzi o właściwe umieszczanie tematów - i narzekali tylko wielbiciele Kasi.....

Aaaale no dostosuję się jakoś...hehe
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)