Unikatowe malowania do 3 statków!
Hej! 

Jak może wiecie, wczoraj udało mi się zdobyć status oficjalnego partnera Frontiera Smile Dzięki temu jestem jednym z dosłownie kilku streamerów na Twitchu, którzy mają tzw. "dropy" - czyli różne itemki do zdobycia in game. 

W najbliższy poniedziałek, wtorek i środę, będzie można u mnie zgarnąć unikatowe malowanie na FDL-a, Eagle'a i Kraita Mk2! Jest to malowanie Azimuth Ruthless w kolorze czerwonym i z czarnym logo - takie zestawienie kolorystyczne jest nie do zdobycia w żaden inny sposób. 

Prawdopodobnie będzie to JEDYNA okazja, żeby je zdobyć, bowiem FDEV udostępnił ja na dropy z okazji zakończenia linii fabularnej Azimuth Biochemicals. 

JAK ZDOBYĆ MALOWANIA?

1. Połącz konto Elite i Twitch tutaj -> https://twitch.frontierstore.net/
  2. Wpadnij w dany dzień na mój live na kanale https://www.twitch.tv/roots_rat
  3. Oglądaj przez 20 minut. 
  4. Po 20 minutach malowanie na statek samo się odblokuje. Sprawdź status tutaj: https://www.twitch.tv/drops/inventory 

JAKIE DROPY MOGĘ ZDOBYĆ?
  • Poniedziałek - 8 sierpnia
FDL - Azimuth Ruthless RED UNIQUE Paintjob

• Wtorek - 9 sierpnia
Eagle Mk2 - Azimuth Ruthless RED UNIQUE Paintjob

• Środa - 10 sierpnia
Krait Mk2 - Azimuth Ruthless RED UNIQUE Paintjob

PREZENTACJA DROPÓW

[Obrazek: azimuthtwitchdrops.jpg]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Z doświadczenia z dropami mogę podpowiedzieć że żeby naliczało czas dropów nie trzeba specjalnie oglądać streamu. Wystarczy że będzie odpalony w zakładce w przeglądarce.Można wyciszyć i ustawić najniższa rozdzielczość. Przeglądarkę można nawet zminimalizować.
Oczywiście polecam oglądanie streamu Hetmana ale jak ktoś będzie akurat w pracy czy coś to może i tak zgarnąć dropy nie przeszkadzając sobie
Odpowiedz
To i tak znacznie lepiej, niż gdybym musiał kolejno oglądać przez 20, potem 40, a następnie godzinę (łącznie 2h dla wszystkiego), co czasem się zdarza Frontierowi Biggrin

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
to działa dla wszystkich czy tylko subki?
Odpowiedz
(08.08.2022, 06:45 UTC)MistyPL napisał(a): to działa dla wszystkich czy tylko subki?

Dla wszystkich bez wyjątku
Odpowiedz
Stream, standardowo - wieczorkiem po 20 ?
Odpowiedz
(08.08.2022, 13:14 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Stream, standardowo - wieczorkiem po 20 ?

Tak, pon, wt i śr punkt 20:00 Wink
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
czy na wspomnianych streamach, nadal bywa wydobywany "dźwięk piszczącego pawiana", czy też można już oglądać nieco bardziej profesjonalne zachowanie byłego Naczelnego TWH ?

można "to to" już oglądać bez obaw że kot się zerwie z kolan i wyleje dość ciepłą kawę na klawiaturę i kolana ??

bo jakoś mam obawy ... pierwsza skórka zaliczona na wyciszonym ekranie, druga zaliczona u jakiegoś angola który się zachowuje...
aczkolwiek chętnie posłuchałbym w polskim "language" co tam się dzieje Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
(09.08.2022, 17:59 UTC)Indygo napisał(a): czy na wspomnianych streamach, nadal bywa wydobywany "dźwięk piszczącego pawiana", czy też można już oglądać nieco bardziej profesjonalne zachowanie byłego Naczelnego TWH ?

można "to to" już oglądać bez obaw że kot się zerwie z kolan i wyleje dość ciepłą kawę na klawiaturę i kolana ??

bo jakoś mam obawy ... pierwsza skórka zaliczona na wyciszonym ekranie, druga zaliczona u jakiegoś angola który się zachowuje...
aczkolwiek chętnie posłuchałbym w polskim "language" co tam się dzieje Wink

Pterodaktyl pojawia się tylko przy bardzo specjalnych okazjach.

Obecnie usłyszenie go to jak wygrać szóstkę w lotka Wink
Odpowiedz