![]() |
|
Unikatowe malowania do 3 statków! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Unikatowe malowania do 3 statków! (/showthread.php?tid=6702) |
Unikatowe malowania do 3 statków! - Mathias Shallowgrave - 07.08.2022 Hej! Jak może wiecie, wczoraj udało mi się zdobyć status oficjalnego partnera Frontiera Dzięki temu jestem jednym z dosłownie kilku streamerów na Twitchu, którzy mają tzw. "dropy" - czyli różne itemki do zdobycia in game. W najbliższy poniedziałek, wtorek i środę, będzie można u mnie zgarnąć unikatowe malowanie na FDL-a, Eagle'a i Kraita Mk2! Jest to malowanie Azimuth Ruthless w kolorze czerwonym i z czarnym logo - takie zestawienie kolorystyczne jest nie do zdobycia w żaden inny sposób. Prawdopodobnie będzie to JEDYNA okazja, żeby je zdobyć, bowiem FDEV udostępnił ja na dropy z okazji zakończenia linii fabularnej Azimuth Biochemicals. JAK ZDOBYĆ MALOWANIA?
JAKIE DROPY MOGĘ ZDOBYĆ?
PREZENTACJA DROPÓW
RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - Wojciech Dannyboy - 07.08.2022 Z doświadczenia z dropami mogę podpowiedzieć że żeby naliczało czas dropów nie trzeba specjalnie oglądać streamu. Wystarczy że będzie odpalony w zakładce w przeglądarce.Można wyciszyć i ustawić najniższa rozdzielczość. Przeglądarkę można nawet zminimalizować. Oczywiście polecam oglądanie streamu Hetmana ale jak ktoś będzie akurat w pracy czy coś to może i tak zgarnąć dropy nie przeszkadzając sobie RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - ShiMan - 07.08.2022 To i tak znacznie lepiej, niż gdybym musiał kolejno oglądać przez 20, potem 40, a następnie godzinę (łącznie 2h dla wszystkiego), co czasem się zdarza Frontierowi
RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - MistyPL - 08.08.2022 to działa dla wszystkich czy tylko subki? RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - Wojciech Dannyboy - 08.08.2022 (08.08.2022, 06:45 UTC)MistyPL napisał(a): to działa dla wszystkich czy tylko subki? Dla wszystkich bez wyjątku RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - MAGNUM354 - 08.08.2022 Stream, standardowo - wieczorkiem po 20 ? RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - Kethrax - 08.08.2022 (08.08.2022, 13:14 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Stream, standardowo - wieczorkiem po 20 ? Tak, pon, wt i śr punkt 20:00
RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - Indygo - 09.08.2022 czy na wspomnianych streamach, nadal bywa wydobywany "dźwięk piszczącego pawiana", czy też można już oglądać nieco bardziej profesjonalne zachowanie byłego Naczelnego TWH ? można "to to" już oglądać bez obaw że kot się zerwie z kolan i wyleje dość ciepłą kawę na klawiaturę i kolana ?? bo jakoś mam obawy ... pierwsza skórka zaliczona na wyciszonym ekranie, druga zaliczona u jakiegoś angola który się zachowuje... aczkolwiek chętnie posłuchałbym w polskim "language" co tam się dzieje
RE: Unikatowe malowania do 3 statków! - Borg Grob - 09.08.2022 (09.08.2022, 17:59 UTC)Indygo napisał(a): czy na wspomnianych streamach, nadal bywa wydobywany "dźwięk piszczącego pawiana", czy też można już oglądać nieco bardziej profesjonalne zachowanie byłego Naczelnego TWH ? Pterodaktyl pojawia się tylko przy bardzo specjalnych okazjach. Obecnie usłyszenie go to jak wygrać szóstkę w lotka
|