Stocznia
A co powiecie, gdybym wprowadził w Stoczni tagi wg statków do wątków w stoczni? Wtedy każdy nowy wątek mógłby być otagowany wg nazwy statku. W zaawansowanej wyszukiwarce forum można szukać wg tagów na przykład.

Ewentualnie tagi wg patcha gry 2.3, 2.2 etc.

http://thewingedhussars.com/search.php
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Pasowałoby to do dyskusji o konkretnym statku / przeznaczeniu statku.
Ale powstają pytania czy nie jest to zbyt dużo roboty i czy będzie to wykorzystywane.
Odpowiedz
Roboty na 15 minut, tylko trzeba dobrze to opisać w wątku i wyjaśnij jak używać. Daj znać jakby co, jestem otwarty na propozycje.
--

Odpowiedz
Chyba lepiej by było zrobić prefiksy [Trader], [Explorer], [Smuggler, [PvP], [PvE], [Multipurpose], [PvE/PvP] :>
Odpowiedz
(25.03.2017, 12:49 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Myślę, że możemy takich Opiekunów dać do innych działów... Pomyślę nad tym, to niegłupi pomysł, szczególnie, że ja w najbliższych miesiącach nie będę miał tyle czasu co kiedyś, żeby ogarniać forum.

Przeca o tym już była dyskusja kilka miesięcy temu Biggrin Rommie chyba jako pierwszy to wyartykułował Wink. A to bardzo dobry pomysł Smile
Odpowiedz
(25.03.2017, 19:48 UTC)Quarion napisał(a):
(25.03.2017, 12:49 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Myślę, że możemy takich Opiekunów dać do innych działów... Pomyślę nad tym, to niegłupi pomysł, szczególnie, że ja w najbliższych miesiącach nie będę miał tyle czasu co kiedyś, żeby ogarniać forum.

Przeca o tym już była dyskusja kilka miesięcy temu Biggrin Rommie chyba jako pierwszy to wyartykułował Wink. A to bardzo dobry pomysł Smile

Wtedy nie było takiej potrzeby Smile
--

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości