Stocznia
Question 
Miałbym taką skromną sugestię.

Aby stworzyć w stoczni przypięty temat, w którym znajdowały by się linki do polecanych buildów, w formacie:

Anaconda
1. PvE (cena) by Krutek (2.2) link
2. Mining (cena) by Babinicz (2.3) link
3. PvE (cena) by Krejzid (2.3) link

Asp
1. PvP (cena) by daskiet (2.2) link
Itd.

W tymże temacie zainteresowani wrzucaliby buildy - jeden post jeden build - z krótkim komentarzem, np. FSD na rangę, MC overcharged z corrosive itd.
Cena pozwala interesantowi określić na które buildy go stać i te sprawdzać.
Numer patcha pozwala zweryfikować aktualność builda.
Nick oznacza komu można być za to wdzięcznym i kogo męczyć pytaniami.
Ponadto owe buildy lub archetypy mogłyby mieć swoje tematy do ewentualnej dyskusji, np. Combat (pvp/pve) Anaconda, Cargo Asp, Mining Cutter itp.

Potrzeba (i lenistwo) matką wynalazku Wink
Odpowiedz
Potrzeba? Szczerze to nie widzę żadnej, na forum pytania o buildy są sporadyczne, a na ts są rozwiązywane od ręki.
Odpowiedz
Crazied - oficjalnie mianowałeś się opiekunem tego tematu, przygotuj go w formie tekstowej i wyślij... czekamy...

Calvarian - niczemu nie szkodzi jeżeli będzie umieszczony, to dodatkowa forma organizacji informacji na forum, byleby była aktualizowana w przypadku pojawienia się nowych informacji w tym dziale
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Problem z tego typu wątkami jest taki, że ktoś musi o to dbać, aktualizować po każdej zmianie mechaniki gry (nie tylko duże patche), przypinać, odpinać, pilnować, żeby ludzie wrzucali tylko 1 posta z buildem, żeby nie było spamowej dyskusji etc.

@Crazied - piszesz się na opiekuna tych wątków? Jeśli tak - nie mam nic przeciwko Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mogę się pisać Smile ogarniałem kiedyś całe forum to i z jednym aspektem sobie poradzę.
Wołodyjowski chciał wrzucić kilka nowych buildów więc już mielibyśmy jakieś podstawy.

Pytania są sporadyczne, ale są. Najczęściej odpowiedzi padają na TS lub SB i to znika w odmętach czasu.
Gdybym 2 dni temu nie był na TSo konkretnej godzinie to nie wiedziałbym np. że po 2.3 opłaca się robić shield boostery na resistance Smile

Jak tylko przezbroję łóżeczko córki i trochę odkurzę to coś naskrobię.
Odpowiedz
A może chcesz zostać Opiekunem Stoczni i ogarniać cały dział od strony organizacyjnej? Smile
--

Odpowiedz
Mogę, tylko nie mówcie żonie bo spyta ile mi za to będziecie płacić Tongue
Odpowiedz
Chętnie pomogę z opiekowaniem się całym działem "stocznia" Smile
Odpowiedz
O, to mamy dwóch kandydatów Smile OK.

Myślę, że możemy takich Opiekunów dać do innych działów... Pomyślę nad tym, to niegłupi pomysł, szczególnie, że ja w najbliższych miesiącach nie będę miał tyle czasu co kiedyś, żeby ogarniać forum.

Panowie, za chwilę nadam Wam uprawnienia moderatorskie w dziale Stocznia Smile
--

Odpowiedz
Ja chętnie się zajmę ogarnianiem wielu działów - młody jestem, mam dużo czasu. Chcę też po prostu pomagać przy tym forum. (Wczoraj mnie jakoś na to wzięło Tongue )
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości