Ankieta: Czy gdyby zaimplementowanie tego systemu nie stanowiłoby problemu, byłbyś za tym, aby uwidocznić wyróżnienie posta?
Tak
Nie
[Wyniki ankiety]

[PROPOZYCJA] Punkty reputacji
Tak sobie czytam co piszecie i w olśniło mnie, że kiedy wybieraliśmy prezydenta, to nie było opcji "jest mi to obojętne". Biggrin
Odpowiedz
(30.09.2016, 04:23 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Tak sobie czytam co piszecie i w olśniło mnie, że kiedy wybieraliśmy prezydenta, to nie było opcji "jest mi to obojętne". Biggrin

Owszem, w wyborach do sejmu, senatu, europarlamentu, czy na prezydenta stawiasz "TAK", ale na jednego z przedstawionych kandydatów. Nie głosujesz przeciw jednemu rozwiązaniu, a za tym, które Ci odpowiada, lub mniej odpowiada, a często w ogóle nie odpowiada niemniej jednak wybierasz coś, a nie NIC wobec tego nie można porównywać głosowania w sprawie punktów reputacji do głosowania na prezydenta.
Odpowiedz
(30.09.2016, 05:47 UTC)Anukus napisał(a):
(30.09.2016, 04:23 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Tak sobie czytam co piszecie i w olśniło mnie, że kiedy wybieraliśmy prezydenta, to nie było opcji "jest mi to obojętne". Biggrin

Owszem, w wyborach do sejmu, senatu, europarlamentu, czy na prezydenta stawiasz "TAK", ale na jednego z przedstawionych kandydatów. Nie głosujesz przeciw jednemu rozwiązaniu, a za tym, które Ci odpowiada, lub mniej odpowiada, a często w ogóle nie odpowiada niemniej jednak wybierasz coś, a nie NIC wobec tego nie można porównywać głosowania w sprawie punktów reputacji do głosowania na prezydenta.

Możesz też nie iść na głosowanie. Tongue

A już tak bardziej konstruktywnie to:
Byłem/ jestem przeciwny rangom za ilość postów, to się nie zmieniło ;Winkatomiast proponowany pomysł bardzo mi odpowiada.
Ja patrzę na repki i chciałbym wiedzieć za co konkretnie ktoś czy nawet ja dostałem. Czy tylko za dobry żart, czy za coś konstruktywnego.
Odpowiedz
(30.09.2016, 05:59 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(30.09.2016, 05:47 UTC)Anukus napisał(a):

Byłem/ jestem przeciwny rangom za ilość postów, to się nie zmieniło ;Winkatomiast proponowany pomysł bardzo mi odpowiada.
Ja patrzę na repki i chciałbym wiedzieć za co konkretnie ktoś czy nawet ja dostałem. Czy tylko za dobry żart, czy za coś konstruktywnego.

Jeśli klikniesz na punkty reputacji (na liczbę), zobaczysz szczegóły - kto, komu i za co Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Nie wiem jak to by działało w praktyce, trzeba by było przetestować. Dlatego w imię testów zagłosowałem tak. Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Też zagłosowałem za żebyśmy chociaż spróbowali na okres testowy, a potem się zobaczy.
Odpowiedz
(30.09.2016, 07:53 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(30.09.2016, 05:59 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(30.09.2016, 05:47 UTC)Anukus napisał(a): Owszem, w wyborach do sejmu, senatu, europarlamentu, czy na prezydenta stawiasz "TAK", ale na jednego z przedstawionych kandydatów. Nie głosujesz przeciw jednemu rozwiązaniu, a za tym, które Ci odpowiada, lub mniej odpowiada, a często w ogóle nie odpowiada niemniej jednak wybierasz coś, a nie NIC wobec tego nie można porównywać głosowania w sprawie punktów reputacji do głosowania na prezydenta.

Jeśli klikniesz na punkty reputacji (na liczbę), zobaczysz szczegóły - kto, komu i za co Smile

Tiaaa, faktycznie za jaki post można się dowiedzieć, mój błąd przepraszam.
Ale jestem nadal za.
Odkryłeś dla mnie coś wspaniałego. Biggrin    Dzięki Hetmanie! Biggrin
Człowiek się uczy całe życie...
Odpowiedz