ktoś by się chciał wybrać na poszukiwanie Nieznanych Sond?
(22.08.2016, 12:44 UTC)Drakkainen napisał(a): Mam ochotę polecieć jeszcze raz i to sprawdzić, tylko ten FDL ELite Wink

No Draku miałeś taką samą przygodę jak UP szukaliśmy, FDL wpadł, rozpirzył Cie w drobny mak w sekundę, nic nie zdążyliśmy zrobić i prysną Wink

Tak sobie teraz pomyślałem, pamiętacie tego DBS obok Obsidian Orbital, plus skany statków przez UA, może to obcy wpadają do instancji i udają ludzkie statki, jeśli tak to gratulacje Draku poległeś jako pierwszy z macki Aliena Biggrin
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
Mogę lecieć jako obstawa, wyinżynierowany Python łyknie FDL'a Elite Smile
Odpowiedz
(22.08.2016, 12:56 UTC)Goliat napisał(a): Mogę lecieć jako obstawa, wyinżynierowany Python łyknie FDL'a Elite Smile

Właśnie ! Trzeba zebrać elipę i zapolować na tego FDLa, zobaczymy co z niego wypadnie. :idea:

Ps. Zawsze uważałem, że sekcja zwłok to najlepszy sposób aby przekonać się czy ktoś jest kosmitą.
Ps2. Tylko weźcie:
1. wake scanner ,
2. cargo scanner,
3. bounty scanner.
Trzeba go dobrze prześwietlić.
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
Przeniosłem ostatnie posty do odpowiedniego wątku.

PS. Jakby co to ja dzisiaj z chęcią bym się wybrał, tylko czymś innym niż Explo ASP.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Mogę lecieć Anką, która może się bronić Tongue
Odpowiedz
Jakby ktoś chciał się dołączyć to zmierzam w kierunku Aries Dark Region XK-N b7-2 i będę się kręcił po systemie lub w okolicy. Tym razem w Pythonie Tongue

EDIT: Mam Wake skaner, nie mam Cargo skanera i KWS.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz