Rangi
Dam dam dam!
A może by tak rangi fabularne dla naszych towarzyszy? Rangi odpowiadające ich zajęciu w grze, ktoś bawi się w eksplorację - będzie zwiadowcą, bounty hunterem - analogicznie łowcą głów - bawi się w dużą ilość walk - egzekutorem etc. Wszystko po to, by na liście cmdr frakcji było to wyszczególnione i posegregowane, co byśmy wiedzieli do kogo pierwszego pisać w grze, gdyż w ten sposób będzie większe prawdopodobieństwo polatania w wingu Smile
Do tego można by zrobić jakieś progi danych "zajęć" by wraz z wzrostem progów w elite wzrastała nam też ranga frakcyjna. Kolejne urozmaicenie i progress Smile
Odpowiedz
Tragiczny Bimbrownik, Marny Bimbrownik, Przeciętny Bimbrownik, Znany Bimbrownik, Niesamowity Bimbrownik, Oszałamiający Bimbrownik, Legendarny Bimbrownik Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
a na końcu "Uczeń Jakuba Wędrowycza... z tych Wędrwyczów" Biggrin
Odpowiedz
Tak na dobrą sprawę to każdy może sobie ustawić co chce, ja lubię Yellow Kozę Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Ale chodzi mi stricte o fabularne rangi w samej frakcji i cmdr rooster. Zerkam na liste i wiem do kogo pisac a nie pisac do kazdego po kolei czy leci na bh bo spora grupa graczy w ogole sie tym nie zajmuje
Odpowiedz
Hm... a to nie jest tak, że większość z nas zajmuje się wszystkich po trochę?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Nie wiem, na moje, jedni mogą szybciej wbić elite w handlu, inni w wojażce a jeszcze inni bawią się w eksploracje bardziej niż w coś innego.
Odpowiedz