20.08.2018, 11:45 UTC
Coś im nie wyszło, cargo scoop wchodzi w giwere. Najlepsze jest to że podczas zbierania limpetami trzeba mieć otwarty właz, który i tak nie jest używany bo ładunek leci do jakiegoś zamkniętego włazu na tyle statku.
|
Wpadka
|
|
20.08.2018, 11:45 UTC
Coś im nie wyszło, cargo scoop wchodzi w giwere. Najlepsze jest to że podczas zbierania limpetami trzeba mieć otwarty właz, który i tak nie jest używany bo ładunek leci do jakiegoś zamkniętego włazu na tyle statku.
(20.08.2018, 11:45 UTC)Kimo Tashi napisał(a): Coś im nie wyszło, cargo scoop wchodzi w giwere. Najlepsze jest to że podczas zbierania limpetami trzeba mieć otwarty właz, który i tak nie jest używany bo ładunek leci do jakiegoś zamkniętego włazu na tyle statku. Zdemontować giwere.. a wrogów odstraszać groźnym spojrzeniem
20.08.2018, 13:56 UTC
Haha!
![]() Znany problem niestety. Nie wiem czy FDEV zamierza coś z tym zrobić
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
Ja bym odstrzelił pokrywę. Jest szansa na boosta z otwartym cargo hatchem, bo pokrywa nie będzie przeszkadała, tylko czy się wtedy da łapać "paszczą" - nie wiem (a to od zawsze moja ulubiona rozrywka).
21.08.2018, 22:16 UTC
(21.08.2018, 21:47 UTC)Pajk napisał(a): Ja bym odstrzelił pokrywę. Jest szansa na boosta z otwartym cargo hatchem, bo pokrywa nie będzie przeszkadała, tylko czy się wtedy da łapać "paszczą" - nie wiem (a to od zawsze moja ulubiona rozrywka). @Pajk - to szykuj się, bo po Profanatorach chodzi mi po głowie ten event, który Drakk kiedyś zaproponował: https://forum.thewingedhussars.com/showt...2#pid16222
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|