Co skłoniło Cię do rejestracji na naszym forum?
Lightbulb 
TO JEST WĄTEK DLA UŻYTKOWNIKÓW SPOZA TWH Smile

Witajcie! W celu zachęcenia Was do udzielania się na naszym forum mam dla Was mały konkurs - prosimy o napisanie kilku zdań na temat tego, co skłoniło Was do rejestracji na naszym forum. Cel czysto zabawowy i dla rozruszania towarzystwa Smile

Wśród wszystkich użytkowników, którzy napiszą w tym wątku zostanie rozlosowana nagroda-niespodzianka, drobny upominek od Skrzydlatej Husarii Smile Jeśli odpowiedzi będzie sporo, rozlosujemy więcej niż 1 nagrodę. 

Zapraszam do udziału! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Z mojej perspektywy powód był czysto prozaiczny. szukałem polskiego community, bardziej rozbudowanego niż przygasające forum frontier, no i znalazłem. Grupę, która mimo upływu czasu jest aktywna, która jest życzliwa nowym graczom, która opracowała (genialny w przekazie) poradnik dla totalnych newbie, no i w końcu w której zawsze ktoś życzliwy siedzi na TS, gdzie człowiek nie czuje się odsuniętym "nowym" a od razu częścią paczki, która bez zastanowienia leci kilkaset LY, ażeby zatankować mi paliwo Smile
Odpowiedz
Co mnie skłoniło? Cóż, kiedy tylko dowiedziałem się, że istnieje w świecie Elite polska grupa (ale skrzydła przyczepiacie do siodeł...ee...foteli a nie do pleców, prawda?! Tongue), to siłą rzeczy się tym zainteresowałem. Kiedyś nawet wszedłem na forum ale się nie rejestrowałem, wszak nadal nie mam swojej wersji ED. Jednak kiedy się dowiedziałem, że otwieracie forum otwarte, nie tylko dla członków TWH (idealny zbieg okoliczności Smile ) to postanowiłem zajrzeć ponownie. Jestem totalnym noobem jeśli chodzi o Elite, mam dokładnie 0 godzin i 0 minut wylatanych (ktoś tu jest o podobnym doświadczeniu?! Biggrin), więc zwyczajnie w świecie chciałem dowiedzieć się jak najwięcej. A że akurat mam urlop i kilka wolnych chwil, to sobie siedzę i przeglądam Smile Można więc powiedzieć, że skłoniła mnie ciekawość i chęć poznania polskiego community w ED Wink
Odpowiedz
A ja się akurat nudziłem...
Odpowiedz
Ja natomiast wiedziałem, że Husaria jest na XO ale wtedy jeszcze rekrutacja była wstrzymana.
Liczę na poznanie Ludzi do wspólnego latania Smile Moi znajomi coś tam polatali, ale chyba zbyt ogromny świat dla nich Biggrin
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
W ED gram od ponad 2 lat ale o Skrzydlatych dowiedzialem sie przypadkiem z sugerowanego artykulu przez google na moim androidzie. Cieszy mnie bardzo, ze taka inicjatywa, ktora odbija sie echem w swiecie ma swoje ognisko i serce wlasnie tutaj. Nawet opis HR 9444 w grze ma wzmianke o Polsce. Ot taki nasz punkt w kosmosie. Gratulacje!
Szkoda tylko, ze nie mialem okazji w tym uczestniczyc co do tej pory dokonaliscie. Od czasu jak sie dowiedzialem o Was ruszylem moim Keelbeck wlasnie na HR 0444 i aktywnie dzialam w tym regionie na rzecz TSH robiac misje i mam nadzieje, ze sie w krotce spotkamy.
Oczywiscie zalozylem sobie tutaj na forum profil, zeby dowiedziec sie, ze w tej chwili nie rekrutujecie Tongue
“Optimism is for assholes and Earthers.”

— Detective Josephus Miller
Odpowiedz
(11.05.2017, 20:57 UTC)michup86 napisał(a): W ED gram od ponad 2 lat ale o Skrzydlatych dowiedzialem sie przypadkiem z sugerowanego artykulu przez google na moim androidzie. Cieszy mnie bardzo, ze taka inicjatywa, ktora odbija sie echem w swiecie ma swoje ognisko i serce wlasnie tutaj. Nawet opis HR 9444 w grze ma wzmianke o Polsce. Ot taki nasz punkt w kosmosie. Gratulacje!
Szkoda tylko, ze nie mialem okazji w tym uczestniczyc co do tej pory dokonaliscie. Od czasu jak sie dowiedzialem o Was ruszylem moim Keelbeck  wlasnie na HR 0444 i aktywnie dzialam w tym regionie na rzecz TSH robiac misje i mam nadzieje, ze sie w krotce spotkamy.
Oczywiscie zalozylem sobie tutaj na forum profil, zeby dowiedziec sie, ze w tej chwili nie rekrutujecie Tongue

Obierz kurs na HR 8444 stacja Maskelyne Vision bo inaczej do nas nie trafisz Tongue . A i jeszcze jedno, uważaj na naszych chłopaków i czytaj co piszą bo czasem brak odpowiedzi może skutkować ostrzałem Biggrin
Odpowiedz
RADKO707 ależ go zachęciłeś, iście podręcznikowo, przecież my jesteśmy pokojowo nastawieni do nowo przybyłych. Co innego jak zdradzą.
Tak że tego michup86 śmiało, jak przylecisz z rana to nawet nikogo nie spotkasz po drodze.
Odpowiedz
Jak przylecisz po południu, to też spora szansa, że nie ;D Ja byłem w innej instancji i niepokojony sobie doleciałem Smile
Odpowiedz
(12.05.2017, 06:48 UTC)Dyspozytor napisał(a): RADKO707 ależ go zachęciłeś, iście podręcznikowo, przecież my jesteśmy pokojowo nastawieni do nowo przybyłych. Co innego jak zdradzą.
Tak że tego michup86 śmiało, jak przylecisz z rana to nawet nikogo nie spotkasz po drodze.

To, że nikogo tymczasowo nie ma w okolicy, nie oznacza braku kontroli w systemie. Przypadki ostrzelania innego gracza, przy braku odpowiedzi z jego strony już u nas były, więc taka informacja jest jak najbardziej potrzebna.
Odpowiedz