Jakie gry polecacie?
Jako że już niedługo będę miał nowy sprzęt (i nadmiar wolnego czasu Tongue) złapał mnie dylemat - w co tutaj grać?!Dlatego zwracam się z prośbą do braci Husarskiej, polećcie swoje ulubione gry, poszukuję czegoś z niesamowitą historią, świetnie stworzonym światem i postaciami lub po prostu bardzo wciągającego
o7!
Odpowiedz
Polecam: BioShock Infinite (FPS(, Dishonored (skradanka), Never Alone (platformówka, ale JAKA!).
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Niesamowita historia, świetnie stworzony świat i postacie, bardzo wciągające.
Wszystkie warunki spełnia Dwarf Fortress (polecam, serio) Biggrin
Odpowiedz
Boże święty, jakbym chciał ciągle przegrywać to bym grał w dark soulsy xDDDDD (żarty na bok, Dwarf Fortress jest świetną grą ale nie mam siły teraz tego ogarniać Tongue)
Narazie wszystkie tytuły znam i mam już ograne Sad czekam na dalsze propozycje ale wielkie dzięki i tak! ^^
Odpowiedz
Sleeping Dogs ma fajną historię. Botanicula i Machinarium - niezłe przygodówki na kilka wieczorów.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jedno słowo

Wiedźmin.

Dziękuję, skończyłem.

Smile

O tak @Mathias - przypomniałeś mi o Sleeping Dogs. To jedno z tych niepowtarzalnych dzieł sztuki.
Odpowiedz
(10.08.2016, 04:59 UTC)Robinus napisał(a): Jedno słowo

Wiedźmin.

Dziękuję, skończyłem.

^this
Odpowiedz
Ostatnio wciągnęło mnie Assassin's Creed Unity - ale:

Mechanika kuleje, optymalizacja leży, dużo rzeczy się powtarza (lokacje, NPC, zadania) - ale:

Przyjemnie się grało, tym bardziej, że od Assassyna trójki (którego nie doszedłem do 1/10 - jak dla mnie kaszana) zrobiłem sobie od tej serii przerwę (poza black flag, którego ograłem - jedna z lepszych części) i naprawdę od dwójki do Unity widać ten postęp technologiczny. Gra wygląda ładnie, przyjemnie się gra i do tego jest Co-op! Nie mówiąc już, że czasy rewolucji francuskiej to wspaniałe doświadczenie, które pozwala spojrzeć na świat taki, jakim wtedy był. Było to zaledwie 220 lat temu, a różnica między teraźniejszością a tamtym okresem robi wrażenie - inna moralność, zwyczaje etc.

Spotkanie z tą produkcją jak dla mnie to przyjemne doświadczenie poznawcze, jeśli chodzi o naukę o świecie i historię ale nie spodziewaj się opadu szczęki - po przejściu fabuły (jeśli Ci wpadnie w oko - każdy ma swoje gusta) i ograniu jeszcze trochę otwartego świata gra po prostu się nudzi - jak każda inna z tej serii.

Polecam spróbować - jak się spodoba to zachęcam do kupna, ale po jakiejś okazyjnej cenie, dla zagrania w coopa Smile
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Moje typy.

LIMBO

Inside

The swapper

This War of Mine

Ori and the Blind Forest
Odpowiedz
Jako że Wiedźmin już został wspomniany, to co by tu jeszcze... Wiedźmin? Biggrin Ale serio, Krew i Wino majstersztyk, koniecznie przejść Wink

A z gier totalnie bez fabuły, ale wciągających i po prostu "fun to play" to nowy DOOM. Oczywiście na najtrudniejszym możliwym poziomie, czyli chyba najpierw Ultra-Violence.
Odpowiedz