Przedstaw się
Cześć. Sebastian rocznik 91. Grać zacząłem kilka dni temu, więc dopiero uczę się tej gry. Po zaznajomieniu się z nią i jej mechanikami chętnie dołożę swój statek do floty husarii Smile Głównie gram w gry solowe, w mmo zawsze próbowałem, ale albo nie starczyło czasu albo jednak trafiałem w gry nie dla siebie. Szukając coraz bardziej wymagających gier trafiłem na ED, więc może to będzie ta gra, w której zagoszczę na dłużej. Prywatnie prowadzę swoją firmę - mianowicie bar na granicy zachodniej naszego kraju, więc czas na granie mam w godzinach porannych i południowych (odwrotnie jak pewnie większa społecznośc Smile )
Odpowiedz
Cześć
Paweł rocznik 80`
Długo kręciłem się pomiędzy różnymi grami które trafiłyby w mój gust. Strzelanki i klepanie tego samego non stop every day to nudzi sie po kilku dniach.
Trafiłem w końcu na ED i naoglądałem się filmików na YT, płytka już do mnie jedzie.
Gram na platformie PS4 i liczę że pogramy wspólnie ;-)
Odpowiedz
Witamy nowych pilotów! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mateusz z tej strony. Rocznik '86, ojciec dwójki wspaniałych dzieci Smile 5 latek już szkoli się w podstawach lotu SmileMieszkam w małej miejscowości w Czechowicach - Dziedzicach. W elitkę grałem na PC aczkolwiek przerzuciłem się na PS4. Moje zainteresowanie to kuchnia, gry, dobry film, dobra książka oraz Karate Kyokushin Kan Smile Z wykształcenia nauczyciel WF, lecz niestety pracuję w branży handlowej. Niedoszły pilot gwiezdnej floty Smile Fan Star Treka oraz aktualnie Expanse Smile Czasu na granie mało ale gram kiedy się da Smile
Odpowiedz
Witam Serdecznie Kuba z tej strony cmdr. TrickyBelt96749 w Elite dengerous. Latam sobie od 3 tygodni po galaktyce, na konsoli Xbox One. Próbuję  sam wszystko rozkminiac ale czasami bez filmików i waszego forum się nie obejdzie. Dorobiłem się Cobry, teraz kupuje ASP explorera. Obecnie po otrzymaniu pozwolenia latam sobie po Sol i zwiedzam z lotu ptaka znajome planety. Doskonale zdaję sobie sprawę że bardzo mało o grze wiem (górnictwo, przewóz osób czy inżynierowie to jeszcze nie dotykane przezemnie tematy:-) ) Wiem że społeczność XOne w grze jest mała, i spotkałem może przez te 21 dni 2-3 żywych pilotów, ale mało mnie to obecnie obchodzi. Dostaje lanie w Newy Beaconach od sztucznej inteligencji więc o czym tu na razie pisac:-) Może w przyszłości(jak zrealizuje obecny cel - wizytę w Kolonii)  uda mi się znalesc kogoś znajomego do latania w skrzydle (choć nie za bardzo wiem jak to wygląda) Prywatnie kocham kosmos,i nasz układ słoneczny,  więc na początku gry moim celem było uzyskanie przepustki Sol. Znalazłem też fajny sposób zarobkowania, zbieram dane z różnych Stacji w Sol i wioze  je masakrycznie długim kursem do Alpha Centauri. 3 miliony w jednym kursie to przy dotychczasowych zarobkach (kilkanaście tys za dane i Maks kilkaset za transport ładunku) to jak wygranie 6 w totka. Serdecznie pozdrawiam Husarie oraz innych Cmdr. na forum. Edyt: Prywatnie mam 37 lat, i jestem właścicielem Pubu z grami planszowymi, oraz grami Video (jednego z 2-3 największych w Krakowie). Interesuje się piłka nożna, kosmosem oraz historia II, Wojny światowej 
Odpowiedz
Witam, Sławek rocznik 81. Kilkanaście godzin gry za mną. Gram na PC , póki co zarobiłem na pythona i cały czas próbuję ogarnąć o co tu chodzi :Smile W grze jako cmdr Slavkovic, chętnie z kimś pogram coś więcej, bo przewóz pasażerów do smeaton orbital już mi się odbija czkawką Smile
Odpowiedz
Cześć , Irek z imienia ale wszyscy wołają na mnie Eric z rocznika 76. Zapalony motocyklista i kitesurfer lubię tez pograć w rpg i inne fajne gry jeśli starcza czasu. Od jakiegoś czasu próbuje jakoś sobie radzić w świecie Elite. W grze jako cmdr Eric76. obecnie latam cobra mk3 w około układu Banisas.
Odpowiedz
Hi All.
cmdr Kvara, 40 wiosen, Gdynia ... jak kolega wyżej zagorzały motocyklista "adventure type" (obecnie śmigam na Triumpf Tiger Explorer 1200), z racji zamieszkania - nurkowanie w Bałtyku (wraki i jeziora wokół),rower, narty (PL i Alpy, głównie to drugie), IT, podróże od JAP, USA i po całej EUR. W ED pierwsze korki (grałem ze 3 lata temu ale tylko kilka dni ... brakowało contentu), gram też w EVE Online od 2009 (aktywnie) ... szukam pomocy i sensu w ED ... zmierzam powoli w kierunku systemu HR 8444 - tam się spotkamy !
Odpowiedz
Cześć
W grze cmdr Teleskop w realu Piotrek, mam 46 lat i ostatnio kupiłem tą grę w promocji na Steamie + dokupiłem sobie Joystick Logitech extreme 3d pro.
Tak to się od dziś zaczęło i mam nadzieję, że potrwa.
Na forum trafiłem zadając pytania w Googlach.
Pozdrawiam !
Odpowiedz
Witam wszystkich gorąco. Przybywam do was z zapomnianej technologii platwormy ps4. Grzegorz [90r ] moje imie a id to Poturbowany222 śledzę poczynania husarii na pc juz chyba długo i chciałabym aby taki szwadron istniał na ps4 [oficjalnie? ] . Naturalnie chciałbym bardzo należeć do tego "Elitarnego" grona z pod znaku legendarnej husarii. Pozdrawiam wszytkich na gwiezdnym szlaku i życze bezpiecznych lotów i tej samej ilości udanyc londowan co startów .
Odpowiedz