Przedstaw się
Witam mam na imie Dawid gram na konsoli ps4

CMDR awers54

JAK BY CO, PISZCIE SMIALO
Odpowiedz
Czołem Husaria o7

Komandor Łukasz, rocznik 87' melduje się do służby w elitarnej jednostce Smile
W Elite znany pod kryptonimem operacyjnym ronin_htd. Łączność poprzez platformę PS4/Discord
Równolegle do Elite, pełnię funkcję pierwszego oficera oraz zastępcy dowódcy, w klanie GR0M - w uniwersum World od Tanks Console.
Służbowo zastępca kierownika w magazynie dystrybucyjnym.
Prywatnie bezdzietny, urodzony w Szczecinie.
Zaciekawiony tematem kosmosu, oraz pod naporem wiedzy czerpanej z wszelakich programów dokumentalnych na Discovery, poszerza swoją fascynację tym tworem - kosmosem.

Bez odbioru o7
CMDR ronin_htd
Odpowiedz
(05.03.2018, 02:52 UTC)SL1ght3r napisał(a): Czołem Husaria o7

Komandor Łukasz aka SL1ght3r, rocznik 87' melduje się do służby w elitarnej jednostce Smile
W Elite znany pod kryptonimem operacyjnym ronin_htd. Łączność poprzez platformę PS4/Discord
Równolegle do Elite, pełnię funkcję pierwszego oficera oraz zastępcy dowódcy, w klanie GR0M - w uniwersum World od Tanks Console.
Służbowo zastępca kierownika w magazynie dystrybucyjnym.
Prywatnie bezdzietny, urodzony w Szczecinie.
Zaciekawiony tematem kosmosu, oraz pod naporem wiedzy czerpanej z wszelakich programów dokumentalnych na Discovery, poszerza swoją fascynację tym tworem - kosmosem.

Bez odbioru o7
CMDR ronin_htd

Z doświadczenia wiem, że bycie w dwóch klanach gamingowych nie jest łatwe, więc powodzenia pilocie Wink
Odpowiedz
Witajcie,
Daniel z tej strony, na xbox znany jako hajdziu. Gierka wciąga jak czarna dziuraSmile
Czekam tylko na okazję zaciągnięcia się w szeregi Husarzy.
Rocznik 83, żonaty, wkrótce nowy członek rodziny się pojawi, więc może być mniej czasu na zwiedzanie galaktyki.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Witam wszystkich!

Mam na imię Albert, rocznik 93', z wykształcenia mechatronik a z pasji i zawodu Kucharz. Dodatkowo fan ASG, e-sportu i Star Wars. Od 4 Lat mieszkam w Krakowie i realizuję karierę na kuchni. Za niedługo dojdzie nowy komputer więc moja dostępność podskoczy mocno w górę.
Liczę na szybkie otwarcie rekrutacji ^^.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Cześć, nazywam się Błażej i mam 33 lata. W ED gram od premiery na PS4 i kocham ten tytuł. Zawodowo zajmuje się grami, co leży bardzo blisko mojego hobby Smile

Szukam obecnie grupy, z którą mógłbym związać się na stałe. Widzę że polskie communinity ED ma się tu tak doskonale co bardzo cieszy. Jesteście moim absolutnym wyborem numer jeden. Wiem, że rekrutacja jest obecnie zamknięta, ale może się uda, więc złożyłem aplikacje Smile Czasu na granie mam dużo i liczę, że wkrótce będę mógł z wami polatać Smile
Odpowiedz
(05.03.2018, 18:03 UTC)MrNuddle napisał(a): Witam wszystkich!

Mam na imię Albert, rocznik 93', z wykształcenia mechatronik a z pasji i zawodu Kucharz. Dodatkowo fan ASG, e-sportu i Star Wars. Od 4 Lat mieszkam w Krakowie i realizuję karierę na kuchni. Za niedługo dojdzie nowy komputer więc moja dostępność podskoczy mocno w górę.
Liczę na szybkie otwarcie rekrutacji ^^.

Pozdrawiam.

ASG i Star Wars? Na razie czysto z ciekawości, co byś powiedział na larpa asg w klimatach SW?

(07.03.2018, 10:17 UTC)Rov33rek napisał(a): Cześć, nazywam się Błażej i mam 33 lata. W ED gram od premiery na PS4 i kocham ten tytuł. Zawodowo zajmuje się grami, co leży bardzo blisko mojego hobby Smile

Szukam obecnie grupy, z którą mógłbym związać się na stałe. Widzę że polskie communinity ED ma się tu tak doskonale co bardzo cieszy. Jesteście moim absolutnym wyborem numer jeden. Wiem, że rekrutacja jest obecnie zamknięta, ale może się uda, więc złożyłem aplikacje Smile Czasu na granie mam dużo i liczę, że wkrótce będę mógł z wami polatać Smile

Żeby się dostać to trzeba nie tylko słodzić, ale też wykonać parę telefonów i zrobić przelew gdzie należy Wink Pierwszym testem przed przyjęciem jest znalezienie numeru konta bankowego Hetmana, potem domyślicie się co należy robić Biggrin
Odpowiedz
Siemka :-)
Mam na imię Radosław i jestem z rocznika 93. Z wykształcenia informatyk. Lubię wszelakiej maści SF/Fantasy chociaż połączenia też są świetne. Mieszkam w Chrzanowie obok Krakowa. 

Z miłą chęcią pograł bym w większym gronie graczy, przez 130 godzin solo gry czułem się pozbawiony celu a kolekcjonowanie kredytów i robienie zadań dla byle grupy w celu zarobkowym to nie mój kawałek chleba. Chcę tworzyć coś większego, namacalnego i wiedzieć że ma praca nie idzie na marne. Szukam osób do wspólnej gry kooperacyjnej :-) TWH znalazłem podczas mych rozmów z wujkiem google, to on mi o was opowiedział.
Odpowiedz
Z Chrzanowa powiadasz? Smile

Bywam tam raz do roku, kiedy z żoną odwiedzamy jej rodzinę - ona pochodzi z tego miasta. Być może znasz również @szarik Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(23.02.2018, 11:22 UTC)LXir napisał(a): Witam,

Mam na imie Maciej, rocznik 93. Studiuje Informatyke (ostatni rok uff Biggrin) w Rzeszowie. Interesuje się fizyką teoretyczną w postaci popularnonaukowej, nic ponadto. Lubię dobry film i książki fantasy, sf no i oczywiscie pograć w coś ciekawego.

Va faill!

Witam

Ciekawy region Polski [ tygiel narodowości na wyciągnięcie ręki]

Najlepszego w TWH

(07.03.2018, 17:13 UTC)Amanlu napisał(a): Siemka :-)
Mam na imię Radosław i jestem z rocznika 93. Z wykształcenia informatyk. Lubię wszelakiej maści SF/Fantasy chociaż połączenia też są świetne. Mieszkam w Chrzanowie obok Krakowa. 

Z miłą chęcią pograł bym w większym gronie graczy, przez 130 godzin solo gry czułem się pozbawiony celu a kolekcjonowanie kredytów i robienie zadań dla byle grupy w celu zarobkowym to nie mój kawałek chleba. Chcę tworzyć coś większego, namacalnego i wiedzieć że ma praca nie idzie na marne. Szukam osób do wspólnej gry kooperacyjnej :-) TWH znalazłem podczas mych rozmów z wujkiem google, to on mi o was opowiedział.

Witam

Fajnego Wujka Masz  Biggrin

Powodzenia w TWH

(01.03.2018, 23:06 UTC)Hattor napisał(a): Cześć wszystkim. Nazywam się Jacek, rocznik 80 z Poznania. Na co dzień pracuję w gastronomii. Żona, dziecko, kot, pranie, sprzątanie... Standard Smile Na Wasze forum trafiłem wraz z rozpoczęciem nowej przygody z ED. Wasze forum stało się dla mnie źródłem wiedzy, a z czasem przeglądając różne wątki zapragnąłem do Was dołączyć. Od czasów Lineage gry mają dla mnie duże znaczenie społecznościowe. Poznałem tak mnóstwo serdecznych osób z którymi przesiadywałem wieczorami na ts przy wspólnej herbacie Biggrin Mam nadzieje że wkrótce wznowicie rekrutację i będziemy mogli pogaworzyć razem przy okazji gry. Korzystając z okazji pragnę podziękować wszystkim osobom za trud jaki włożyli w tworzenie tego forum i Waszej historii.
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia gdzieś pośród gwiazd Smile
CMDR Hattor

Witam

Sprostowanie !!!!

- TU SIĘ NIE PIJA HERBATKI !!!!!! Angry

TU BAR PARSEKÓW i JAZDA CO POPADNIE !!! Tongue Angel

Najlepszego w TWH
C.O-O. siwuch
Odpowiedz