Sprzedam Gaming PC + bonus dla członków TWH!
Drodzy husarze,

Jak pewnie część z was (ta, która mnie jeszcze pamięta) zauważyła, moja aktywność w grze, na forum i w ogóle jest praktycznie zerowa.
Jest tak, gdyż teoretycznie zrezygnowałem już z gamingu, a przynajmniej zrezygnowałem na taką skalę jak kiedyś, a Elite już w ogóle mi się niestety znudziło.

Ostatnio też podjąłem decyzję o sprzedaży swojego kompa, którego de facto kupiłem około roku temu (w maju 2017 dokładnie).

Stąd też gdyby ktoś z was szukał sprzętu do grania.. Biggrin

Link do ogłoszenia:
Kod:
https://www.olx.pl/oferta/komputer-gamingowy-i7-6700k-4x4ghz-1060gtx-16gb-ram-gratis-CID99-IDrxXz3.html

Ale żeby nie było, to tylko tutaj, tylko dla członków TWH specjalna promocja. Tej informacji nie znajdziecie w ogłoszeniu.
Tylko dla was dorzucę w gratisie joystick HOTAS Saitek x52 + kamerka PS3 eye z filtrem na podczerwień + diody IR led cap mount (do montażu na czapkę)

Saiteka kupiłem używanego, za 200 PLN od kogoś na grupie na fejsie (chyba Elite Dangerous Polska). Działa bez problemu, ale wiadomo - używany. Jedyny mankament w zasadzie to te dwie osie na przepustnicy (otaczjące guziki pod kciuk) są chyba jakoś rozkalibrowane, bo jak zmienia się przełożenie thrustera, to one zmieniają swoją wartość ("wariują" w delikatnym zakresie)

Headtrack jest domowej roboty - nie robiłem go sam, tylko kupiłem na Allegro za jakieś 100 PLN. Działa o wiele lepiej niż się spodziewałem, naprawdę, jak na narzędzie domowej roboty i oprogramowanie OpenSource (FaceTrackNoIR) działa wyśmienicie. Nie spodziewałem się że będzie działać aż tak dobrze. Trochę męczy siedzenie w czapce, szczególnie latem ale kwestia przyzwyczajenia Wink
P.S. Baterię oklejam tasmą izolacyjną, bo jak od jej aluminiowej powłoki odbija się światło, to czasami kamera wyłapuje jako kolejną diodę i headtrack wariuje (ale to już jak bateria jest na wykończeniu i ustawiam mniejszą tolerancję wyłapywania światła.

Pełen zestaw do latania - komputer, joystick oraz zestaw do headtrackingu Smile
Zdjęcia Saiteka:
Kod:
https://imgur.com/a/Nq9UK
Zdjęcia headtracka i kamery:
Kod:
https://imgur.com/a/k8Gno
Możecie oczywiście polecać znajomym, ich też bonus obowiązuje. Jest on ode mnie dla was, a wy możecie polecać znajomym. Nie chce po prostu tego sprzętu dawać za darmo jakimś Januszom OLX'a - a uwierzcie mi, zapytania już były chyba z każdego rodzaju ułomstwa myślowego..

P.S. niestety na forum zaglądam rzadko, dlatego o kontakt proszę za pośrednictwem OLX lub FB (fb.com/Grzechu789) - wspomnijcie tylko, że jesteście stąd Wink
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
+rep!

Szkoda, że rezygnujesz z grania, no ale bywa i tak Sad

Powodzenia!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim, albo raczej dobry wieczór, bo piszę późnym wieczorem Smile

Podbijam ogłoszenie, nadal aktualne, nawet cena trochę spadła, ponad to dorzucam kolejny bonus dla członków TWH - 5% rabatu Smile

Stoi już miesiąc, za dużo chętnych nie ma Sad

Będę wdzięczny za pomoc, jeśli macie kogoś, kto planuje zakup komputera do gier Smile
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz