Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
18
Platforma:
CMDR: MARV88

Witam :-) Jestem Damian, rocznik 88 mieszkaniec spokojnych Polkowic na Dolnym Śląsku. Na codzień poza zajmowaniem się żona i dzieciakami pracuje dla ministerstwa spraw wewnętrznych i administracji. Bardzo mi miło do was dołączyć i mam nadzieję że spotkamy się gdzieś na drodze mlecznej ;-)
Powitać braci w zainteresowaniach.
Mam na imię Michał, rocznik 1969. Od urodzenia miasto Chełm (30 km od granicy z Ukrainą). Od 26 lat nauczyciel praktyk przedmiotów elektrycznych. Zainteresowania ogólnie pojętą techniką i oczywiście kosmos. W Elite znalazłem to czego szukałem od lat w grach. Zasady panujące w TWH są mi bliskie i mam nadzieję kiedyś dołączyć do tak zacnego grona pasjonatów kosmosu i pradawnych zasad Husarii.
We will never forget
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Renarin
Cześć wszystkim! Jestem Szymon rocznik '93. W wirtualnej spolecznosci wolaja na mnie Ren :-) jestem także jednym z administratorów jednego z polskich serwerow World od Warcraft.
Moja przygode z symulatorem kosmosu rozpoaczale od freelancer, po tylu latach postanowiłem odswiezyc swoje przeżycia z galaktyka wlasnie z elite. Jestem swiezak i mam nadzieje ze nauczę się co nie co dzięki waszemu forum i spolecznosci
Cheers!
Liczba postów: 503
Liczba wątków: 9
Reputacja:
43
Platforma:
CMDR: [Cornholio]
RSI Handle: C-o-r-n-h-o-l-i-o
Witaj!
Fly safe Cmdr!
o7
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: MysterLincoln
Cześć. Roman rocznik Czarnobyla '86. Ja dziecko śpi to odpalam sobie Xbox one.
MysterLincoln