Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Może mieć znaczenie - w systemach federacyjnych z boomem jest większa szansa na coś innego. Czy latasz czy stoisz nie robi wielkiej róźnicy.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ok Smile dzięki wielkie za pomoc.
Odpowiedz
Czy ktoś z używających EDDI w pełni (tylko bez VoiceAttack) powie mi dokładnie jakich innych programów potrzebuję żeby w pełni cieszyć się wirtualną dziewczyną  że mogę z kimś porozmawiać  wszystkim co EDDI oferuje? Smile
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
Wie ktoś ile może trwać lot na 800 skoków bez żadnej przerwy?
Odpowiedz
Zobacz ile Ci zajmuje skok i wylicz Smile przyjmując 30 sekund na skok - koło 7h.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Raczej bliżej minuty na skok. Z skanem advanced discovery scannerem systemu i gwiazdy detaled - 1,5 min na skok
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
(07.02.2018, 16:25 UTC)Haszczu napisał(a): Wie ktoś ile może trwać lot na 800 skoków bez żadnej przerwy?

Ja wiem, około 2 godzin... potem sobie dasz spokój albo znajdziesz system z binarnymi earthlajkami na 6oo tyś. ls i się Twój plan załamie :o)

(jak lecę na efekt to 55-60 sekund na skok)
Odpowiedz
@Arnul to robi w 3 godziny, pod warunkiem, że film ogląda i go trochę to rozprasza.
Odpowiedz
Witam, jak zrobić grade 5 u Felicity Fraseer wbiłem grade 3 za dostarczenie Meta-Alloy i nie wiem jak dalej wbić 5 level, dążę do FSD Increased Range. Czytałem ten wątek http://forum.thewingedhussars.com/showth...p?tid=1460 ale nic z tamtąd nie rozumiem.
[Obrazek: AuxlBib.png]
Odpowiedz
(08.02.2018, 17:58 UTC)Mayczi napisał(a): Witam, jak zrobić grade 5 u Felicity Fraseer wbiłem grade 3 za dostarczenie Meta-Alloy i nie wiem jak dalej wbić 5 level, dążę do FSD Increased Range. Czytałem ten wątek http://forum.thewingedhussars.com/showth...p?tid=1460 ale nic z tamtąd nie rozumiem.

Musisz zrobić ulepszenie na 4 grade, tj. mieć na nie materiały. Tak jest szybciej. Wchodzisz w panel inżyniera i wybierasz ulepszenie i rolujesz
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz