Empire , jak szybko wbić Rank Empire?
Witam serdecznie , chciałbym zapytać się czy istnieje jakiś z lekka skuteczniejszy sposób na wbicie rankingu w Empire. Większość misji jest za 1% do progresu a niektóre nawet tyle nie dają , z kolei robi się je długo i nudno ;( Swojego czasu były misję typu , biorę kilkanaście misji typu  Boom Data Delivery i zdaje je w jednym systemie i to w jednej stacji. Wtedy szybciorem się nabijało. Od jakiegoś czasu poprawili te misje i teraz jest to droga przez ogień Smile Posiadam kasę na najlepsze statki ale nie mogę ich kupić bo brak Empire Rank i męczę się tymi pojedynczymi misjami jak Beduin pod wierzbą. Będę bardzo zobowiązany jak ktoś zna chociaż troszku lepszy sposób na mój problem. Dzięki z góry , pozdrawiam (...)
Odpowiedz
Zerknij tu, 5. wątek od góry w nieprzypiętych... http://forum.thewingedhussars.com/forumd...php?fid=31
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(01.02.2018, 16:39 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Zerknij tu, 5. wątek od góry w nieprzypiętych... http://forum.thewingedhussars.com/forumd...php?fid=31

Chodzi o ten poradnik ? 
Odpowiedz
Tak Smile
--

Odpowiedz
(01.02.2018, 17:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Tak Smile

Dzięki za pomoc ale te rzeczy przerobiłem 3 lata temu ?  ale dzięki za odpowiedź ?

(01.02.2018, 17:37 UTC)Zangiew40 napisał(a):
(01.02.2018, 17:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Tak Smile

Dzięki za pomoc ale te rzeczy przerobiłem 3 lata temu Wink ale dzięki za odpowiedź Smile
Odpowiedz
Zangiew40 ja nie wiem czy ty kogoś cytujesz, czy odpowiadasz... albo widzę podwójnie, albo dwa razy wklejasz to samo... czy to problem urządzenia na którym edytujesz posty? Pytam, bo może cos z naszej strony trzeba poprawić w oprogramowaniu?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
No to nie wiem - ja się nie sprzedaję ani Imperium, ani Federacji, ani Sojuszowi, więc nie jestem najlepszą osobą do odpowiedzi na Twoje pytanie Biggrin
--

Odpowiedz
(01.02.2018, 18:06 UTC)szarik napisał(a): Zangiew40 ja nie wiem czy ty kogoś cytujesz, czy odpowiadasz...  albo widzę podwójnie, albo dwa razy wklejasz to samo...  czy to problem urządzenia na którym edytujesz posty? Pytam, bo może cos z naszej strony trzeba poprawić  w oprogramowaniu?

Nie nie , wsio ok po prostu wstawiłem uśmieszki a wyszły znaki zapytania , chciałem to poprawić ale "Edit" nie chciał wskoczyć i dlatego raz jeszcze to napisałem. Mogę troszku się motać bo nowy tu jestem Wink
Odpowiedz
(01.02.2018, 19:11 UTC)Zangiew40 napisał(a):
(01.02.2018, 18:06 UTC)szarik napisał(a): Zangiew40 ja nie wiem czy ty kogoś cytujesz, czy odpowiadasz...  albo widzę podwójnie, albo dwa razy wklejasz to samo...  czy to problem urządzenia na którym edytujesz posty? Pytam, bo może cos z naszej strony trzeba poprawić  w oprogramowaniu?

Nie nie , wsio ok po prostu wstawiłem uśmieszki a wyszły znaki zapytania , chciałem to poprawić ale "Edit" nie chciał wskoczyć i dlatego raz jeszcze to napisałem. Mogę troszku się motać bo nowy tu jestem Wink

@Zangiew40 szarikowi chodzi o to czy masz problem z wpisywaniem odpowiedzi? Bo generalnie przyjmuje się aby odpowiedź wpisywać nie w cytowanym tekście (czyli poza ramką) Wink
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
hehe... ja mam ten sam problem z cytowaniem....
uważałem się za człowieka myślącego (do niedawna) ... ale jakoś ten system "cytowania" mnie przerasta..
nie czuję go i tyle... później zlazłem z drzewa widocznie niż inni ...
excel łatwiejszy w obsłudze Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz