23.01.2018, 12:39 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2018, 12:40 UTC przez Fenyl de Lechia.)
Dowództwo popełniło błąd, zapomnieliśmy Wam napisać, że do przyjęcia są nam potrzebne informacje na temat Cyberpunka
Oczywiście żartuję i witamy Was serdecznie
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: CMDR LUKASH80
26.01.2018, 14:19 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2018, 14:59 UTC przez LukAsh80.)
Witam wszystkich . Jestem Łukasz mam 37 lat i jestem żółtodziobem na naszym Husarskim forum ale za to z dwu letnnim doświadczeniem jako CMDR LUKASH80. Latałem Cobrą , Diamont Back scout , Vulture , Diamont Back Explorer, ASP Explorer, Anaconda. A obecnie A rated and moded Python. Chciałbym się na coś przydać
Postanowiłem osobiście przywitać się z Husarzami i udaje się właśnie do systemu w którym znajduje się nasza baza . Zostało mi tylko 10 skoków . Pozdrawiam wszystkich Husarzy i do zobaczenia na miejscu o7
Liczba postów: 8
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: CMDR LUKASH80
Witam cieszę się że mogłem dołączyć i liczę na spotkania w przestrzeni pozdrawiam o7
Liczba postów: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Nazarian
Czołem, z tej strony Michał. Pracownik naukowy jednej z polskich Politechnik. Prywatnie służę w Kawalerii Ochotniczej (na prawdziwym koniu ;P).
W Elite zaczynałem z First Encounters daaaawno temu, ale w Dangerous jestem zupełnie nowy.
W grze CMDR Nazarian