Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Pan Folia
Cześć.
Jestem Paweł, mam 29 lat i jestem uzależniony... tak. Od 7 lat mieszkam i pracuję w Holandii. Wychowuję trójkę nowych kadetów ;]. W Elite gram od paru dni, ale czuję, że odnalazłem DOM. Pozdrawiam
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Mingorrad
Witam serdecznie nazywam się Ludwik.
Mam 30 lat pracuje jako magazynier jeszcze w Polsce w planach powrót do Anglii. Interesuje się ASG i próbuje w wolnym czasie od elity szlifować moje skromne umiejętności gry na gitarze. Elite zakupiłem jak tylko wyszła lecz niestety miałem długą przerwę, a dołączając do grona Husarzy powziąłem sobie za cel grę zespołową co umili mi i mam nadzieję wam grę.
Latam aktualnie Pythonem, za dwa do trzech dni Ania.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: Julek
Cześć i czołem!
A imię jego Bogumił (CMDR Julek), w grę gra od mniej więcej miesiąca. Obecnie kręci się w rejonie systemu Inheretii. Jeszcze nie wie jak potoczą się jego losy i w czym będzie się specjalizował - póki może, to ciuła kredyty na troszkę mocniejszy środek transportu/obrony niż jego The Fang (Cobra MkIII).
Do miłego spotkania w przestrzeni przy kosmicznej herbacie!
Liczba postów: 99
Reputacja:
24
Platforma:
CMDR: Unigenitus
04.01.2018, 18:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.03.2018, 08:43 UTC przez Unigenitus.)
Witam wszystkich mam na imię Dawid, gram od jakiegoś czasu w open na PS4 - CMDR Unigenitus. Czytając całą bazę wiedzy stwierdzam, że mało jeszcze wiem. Podoba mi się koncepcja społeczności tego forum i organizacji. Forum bardzo pomocne dla takich osób jak ja. Zawsze rajcowały mnie gry dające dużo wolności graczowi, takiej jak Elitę szukałem lata. Zasadniczo nie wiem dlaczego dowiedziałem się o niej całkiem niedawno...może brak czasu i proza życia jest winna. Mam nadzieje nawiązać fajne znajomości, urozmaicić sobie grę oraz znaleźć kogoś cierpliwego kto wprowadzi.
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: dkaleba
Witam
Mam na imie Darek, w ED zaczalem grac niedawno ale gra ma w sobie cos i mnie ciagnie mimo ze jest trudna.
Podanie zlożone wiec pewnie kwestia czasu jak bede pod waszą bandera latal. Nick w grze tak jak tutaj.
Pozdtawiam
Liczba postów: 29
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: CNY20
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Hej tu Kamil.
Lubie dobrze pograc dobrze zjesc i dlugo spac ale zazwyczaj jest z tym problem bo dobrze gram do pozna potem dobrze jem bo na glodnego nie usne i szybko spie bo rano musze synka do przedszkola odstawic. W Elite gram jakies 9 miesiecy i specjalnie na potrzeby gry zbudowalem kompa. Wylatalem juz 850h w wiekszosci to byl tryb solo wiec nie mam zbyt wielu znajomych z ktorymi moge polatac. Jesli chcecie to zapraszam was ( doswiadczonych lub tez nie ) do wspolnej zabawy. Moj nick w elite taki jak tu ( CNY20 ) zapraszajcie, bedzie smiesnie. o7...
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Nowik1337
Cześć!
Nazywam się Mateusz, mieszkam sobie w Krakowie. W ED gram od dawna, ale nie osiągnąłem za wiele. Gram na PC i cóż, strzelam do złoczyńców w RESach i aktualnie zbieram na Vulture. Zawsze grałem na solo więc teraz z przyjemnością z wami pośmigam. Jestem wielkim fanem rozgrywki fabularnej i chciałbym się również w to wciągnąć po zaaklimatyzowaniu zarówno z wami, jak i z uniwersum ED.
Do zobaczenia w pustce!