Przedstaw się
Obrodziło nowymi pilotami, witamy! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć.
Jestem Paweł, mam 29 lat i jestem uzależniony... tak. Od 7 lat mieszkam i pracuję w Holandii. Wychowuję trójkę nowych kadetów ;]. W Elite gram od paru dni, ale czuję, że odnalazłem DOM. Pozdrawiam
Odpowiedz
Witam serdecznie nazywam się Ludwik.
Mam 30 lat pracuje jako magazynier jeszcze w Polsce w planach powrót do Anglii. Interesuje się ASG i próbuje w wolnym czasie od elity szlifować moje skromne umiejętności gry na gitarze. Elite zakupiłem jak tylko wyszła lecz niestety miałem długą przerwę, a dołączając do grona Husarzy powziąłem sobie za cel grę zespołową co umili mi i mam nadzieję wam grę.

Latam aktualnie Pythonem, za dwa do trzech dni Ania.
Odpowiedz
Cześć i czołem!
A imię jego Bogumił (CMDR Julek), w grę gra od mniej więcej miesiąca. Obecnie kręci się w rejonie systemu Inheretii. Jeszcze nie wie jak potoczą się jego losy i w czym będzie się specjalizował - póki może, to ciuła kredyty na troszkę mocniejszy środek transportu/obrony niż jego The Fang (Cobra MkIII).

Do miłego spotkania w przestrzeni przy kosmicznej herbacie!
Odpowiedz
Witamy nowy narybek Husarii Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Witam wszystkich mam na imię Dawid, gram od jakiegoś czasu w open na PS4 - CMDR Unigenitus. Czytając całą bazę wiedzy stwierdzam, że mało jeszcze wiem. Podoba mi się koncepcja społeczności tego forum i organizacji. Forum bardzo pomocne dla takich osób jak ja. Zawsze rajcowały mnie gry dające dużo wolności graczowi, takiej jak Elitę szukałem lata. Zasadniczo nie wiem dlaczego dowiedziałem się o niej całkiem niedawno...może brak czasu i proza życia jest winna. Mam nadzieje nawiązać fajne znajomości, urozmaicić sobie grę oraz znaleźć kogoś cierpliwego kto wprowadzi.
Odpowiedz
Witam
Mam na imie Darek, w ED zaczalem grac niedawno ale gra ma w sobie cos i mnie ciagnie mimo ze jest trudna.
Podanie zlożone wiec pewnie kwestia czasu jak bede pod waszą bandera latal. Nick w grze tak jak tutaj.

Pozdtawiam
Odpowiedz
Witam wszystkich
Nazywam się Dawid, jestem graczem Elite od niedawna, na razie latam jako handlarz, ale staram się również zacząć eksplorować galaktykę. Gram na PS4, a co za tym idzie, mało jest jakichkolwiek polskich graczy na tym sprzęcie, więc mam nadzieję że poznam kogoś kto również gra na ps4. 

Pozdrawiam i miłego latania po galaktyce Biggrin
Odpowiedz
Hej tu Kamil.

Lubie dobrze pograc dobrze zjesc i dlugo spac ale zazwyczaj jest z tym problem bo dobrze gram do pozna potem dobrze jem bo na glodnego nie usne i szybko spie bo rano musze synka do przedszkola odstawic. W Elite gram jakies 9 miesiecy i specjalnie na potrzeby gry zbudowalem kompa. Wylatalem juz 850h w wiekszosci to byl tryb solo wiec nie mam zbyt wielu znajomych z ktorymi moge polatac. Jesli chcecie to zapraszam was ( doswiadczonych lub tez nie ) do wspolnej zabawy. Moj nick w elite taki jak tu ( CNY20 ) zapraszajcie, bedzie smiesnie. o7...
Odpowiedz
Cześć!

Nazywam się Mateusz, mieszkam sobie w Krakowie. W ED gram od dawna, ale nie osiągnąłem za wiele. Gram na PC i cóż, strzelam do złoczyńców w RESach i aktualnie zbieram na Vulture. Zawsze grałem na solo więc teraz z przyjemnością z wami pośmigam. Jestem wielkim fanem rozgrywki fabularnej i chciałbym się również w to wciągnąć po zaaklimatyzowaniu zarówno z wami, jak i z uniwersum ED.
Do zobaczenia w pustce!
Odpowiedz