OFICJALNY [ZAKOŃCZONY] THRUSTMASTER - JOSYSTICKI, HOTASY - ZNIŻKA DLA SPOŁECZNOŚCI FORUM!
(19.12.2017, 06:40 UTC)DevoloPL napisał(a): No i niestety HOTASA do PS4 już brak. Chyba 3 szt. tylko na półce mieli Sad Może jeszcze dowiozą, żebym zdążył zamówić w husarskiej promocji.

No właśnie, w piątek jeszcze mieli, a wczoraj kilkukrotnie sprawdzałem i brak.
Odpowiedz
Najlepiej zadzwonić na podaną infolinię i zapytać. Wczoraj mieli dostawę, może nie zaktualizowali jeszcze strony?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Coś mi tu cenowo nie pasuje...
Skoro u nich sam dżoj w promocji 25% Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG kosztuje 960 zł

A tutaj https://www.morele.net/joystick-thrustma...20-504235/
za komplet dżoja z przepustnicą płacimy 1 430 zł no to coś mi tu nie gra...

Coś chłopaki w Alsenie chyba przekombinowali... Smile
Odpowiedz
(19.12.2017, 11:20 UTC)Spili napisał(a): Coś mi tu cenowo nie pasuje...
Skoro u nich sam dżoj w promocji 25% Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG kosztuje 960 zł

A tutaj https://www.morele.net/joystick-thrustma...20-504235/
za komplet dżoja z przepustnicą płacimy 1 430 zł no to coś mi tu nie gra...

Coś chłopaki w Alsenie chyba przekombinowali... Smile

Z tego co się orientuję, to akurat polityka cenowa Thrustmastera. Za zestaw płaci się prawie tyle samo co joy i przepustnicę osobno. Głupie, ale cóż poradzić...
--

Odpowiedz
Akurat od tego Thrustmaster Joystick HOTAS WARTHOG odrzuca mnie brak osi skrętnej i praktycznie konieczność dokupienia orczyka... A nawet mi nie wpadł nigdzie w oczy do kompletu...

Stąd pod choinką raczej wyląduje Rhino 56 Saiteka...
Odpowiedz
Ja to tylko tu zostawie Rudder
Czekam tylko na promocje na całego Hotas'a, oddzielnie nie ma sensu nic kupować
BTW: Dzięki za info Biggrin
Odpowiedz
(19.12.2017, 12:19 UTC)Johnny Newman napisał(a): Ja to tylko tu zostawie Rudder
Czekam tylko na promocje na całego Hotas'a, oddzielnie nie ma sensu nic kupować
BTW: Dzięki za info Biggrin

Wczoraj mieli mieć dostawę towaru :/

W ofercie jest 13 produktów (w tym cały HOTAS Warthoga), ale w sklepie dostępnych tylko 8... Brak organizacji! Biggrin
--

Odpowiedz
Niech tam tylko Saiteka 56 wrzucą i biorę w ciemno Smile

Odpowiedz
(19.12.2017, 12:47 UTC)Spili napisał(a): Niech tam tylko Saiteka 56 wrzucą i biorę w ciemno Smile

Saitek != Thrustmaster, tak że nie ma co na to liczyć niestety. Promocja jest tylko na produkty TM.

Co do Saiteka, to nawet te nowe od Logitecha potrafią być mocno wadliwe. Trochę loteria. Ja mam X52 Pro i odpukać od ponad roku spisuje się na medal, ale znam takich, co wymienili już 12 joyów z rzędu na gwarancji... O obsłudze klienta nie wspomnę. Ostatnio wymieniałem wadliwą kierownicę od Logitecha. Prawie 2 miesiące zajęło im ogarnięcie tematu i wysłanie nowej kierownicy. Masakra.
--

Odpowiedz
Właśnie miałem się poskarżyć, że cena FCS podskoczyła o 15% chyba "z okazji współpracy", ale widzę, że już wyjaśnine Biggrin Zamówione, niech to będzie bodziec żeby częściej latać Smile
Kaz
Odpowiedz