Przedstaw się
HEj wszystkim

Tomek, 39lat - zaczynam dopiero przygodę.
Jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę. Studiuję teraz wszystkie wasze poradniki itp i pomalutku zaczynam coś już ogarniaać.
Na razie tylko jeden zgon zaliczyłem - policaje mnie utłukli Smile
Odpowiedz
Witam mam na imie Karol mam 20 lat dopiero zaczynam historie z elite na ps4 jesli sa tu tez inni gracze ps4 piszcie na pw chetnie zagram w grupie Biggrin
Odpowiedz
Cześć.
Jestem Radek. Lat 43 (a głupi myślałem, że będę tu stary xD). Steam twierdzi, że przegrałem już 850 h. No cóż. Zanosi się, że to jeszcze sporo urośnie.
Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Wink 
Czesc jestem Kuba. W Bańce znany jako Kuba Wolf. Chyba wyjde na juniora bo mam tylko 35 okrazen Sol  Biggrin 
Jakies 200h w grze (PC) na razie głownie jako taksiarz i szpieg w Serebrov Station (ale sie na mnie obrazili  Confused ) a teraz w Rhea. Skladam Anaconde na dalszy wypad. Nie wiem co w tym jest bo Elitka powinna byc nudna jak flaki z olejem, a ja latam jak szalony i jaram sie kazdym skokiem i skanem.
Odpowiedz
Witamy każdą młodą krew, która nie została jeszcze przywitana Biggrin
Odpowiedz
Przynajmniej dyspozytor stoi na straży Wink Witamy witamy Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich!

Mam 27 lat, mieszkam w Szwajcarii. Interesuję się drukowaniem 3D, fantastyką/SF i wieloma innymi rzeczami (długo by było wszystko wymieniać). Z Elite zaczęłam przygodę tego lata. Gram głównie jako odkrywca. Do tej pory grałam głównie solo, ale chciałabym to zmienić. Aktualnie rozbudowuję moją Anacondę. 
W grze jako CMDR Cicha.

Pozdrawiam wszystkich.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
(17.12.2017, 12:46 UTC)Calvarian napisał(a): Przynajmniej dyspozytor stoi na straży Wink Witamy witamy Wink

Ja się witam przez +rep dla nowych użytkowników, którzy się przedstawią Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Witamy Panią Commander w naszych szeregach Smile
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Hej. Tu Wojtek. lat?.. eh, za 3 dni skończę aż 45... a może dopiero? Zależy z jakiego punktu widzenia spojrzeć Wink . Mieszkam w Warszawie (tej polskiej oczywiście Smile ). Z zawodu jestem informatykiem, choć obecnie częściowo w spoczynku Smile Z Elite znam się praktycznie od początku. Choć miałem długą przerwę w grze (około rok), kilka miesięcy temu wróciłem, by kontynuować moją zabawę w pilota. Stosunkowo niedawno wspólnie z kolegą "niechcący" założyliśmy polski serwer discordowy poświęcony w całości ED, który cieszy się coraz większą popularnością (zareklamowałbym go bardziej, ale chyba to nie miejsce na to Wink ). Co więcej? Jestem również muzykiem: gitara, pianino, śpiew, aranżacje muzyczne z pomocą komputera. Dodatkowy konik to język angielski.

@Cicha: Ten nick przypomina mi postać Quiet z gry Metal Gear Solid 5. Jej przydomek (z powodu małomówności) pochodził z rosyjskiego: Тихая (Tsichaja) Wink . Mam nadzieję, że aż tak cicha nie jesteś, bo Quiet z pewnych powodów nie mogła praktycznie nic mówić Wink
Odpowiedz